Μεγάλος Xmas διαγωνισμός του Love Radio Κρήτης 102,8!

H καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά φέτος στην Ιεράπετρα καθώς το πρώτο Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Κρήτη ανοίγει τις πόρτες του από τις 23/12/15 έως και τις 03/01/16 και μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε παρέα.

xmas radio

Μέσα σ’ αυτές τις δώδεκα μέρες θα φιλοξενηθούν όλες οι αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών που με σύμμαχό τους το χριστουγεννιάτικο πνεύμα θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να ταξιδέψουν στην χριστουγεννιάτικη φαντασία. Η κεντρική πλατεία του ξενοδοχείου θυμίζει ένα φανταστικό σκηνικό από μικρά ξύλινα σπιτάκια, όπου τα παιδιά θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές διαδραστικές δραστηριότητες.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ…

Μοναδικές Χριστουγεννιάτικες συναυλίες με Mέλισσες, Boys and Noise, Demy, Στέλιος Λεγάκης & Stan θα λάβουν χώρα στο Ostria Resort & Spa.

*H όλη διοργάνωση αφιερώνεται στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με καρκίνο Φλόγα με στόχο την ηθική και οικονομική υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους.

Το Love Radio Κρήτης 102,8, επίσημος χορηγός επικοινωνίας, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του, αν θέλετε να ζήσετε την μαγεία των Χριστουγέννων στο Ostria Resort & Spa εντελώς δωρεάν.

xmas contest kriti

 

Φωτογραφίστε την πιο χριστουγεννιάτικη στιγμή σας, στείλτε την σε inbox message στο Facebook, πληκτρολογώντας Love Radio Κρήτης 102,8 (facebook.com/Loveradiocrete) και εμείς θα την δημοσιεύσουμε! Οι 2 φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα ‪#‎Like θα κερδίσουν από ένα 3ήμερο για 4 άτομα με πλήρη διατροφή, δωρεάν είσοδο στις συναυλίες και στις δραστηριότητες του Christmas Village at Ostria Resort & Spa, του 5* Ostria Resort & Spa στην Ιεράπετρα.

Ο διαγωνισμός λήγει τα μεσάνυχτα της Τρίτης 22/12/2015 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο‪ #‎LoveMorningShow με την Μαριάννα και τον Χάρη, την Τετάρτη 23/12/2015…