Βυθιστείτε στον μαγικό κόσμο των φετινών Χριστουγέννων με τηλεοράσεις BRAVIA από την Sony

Όταν τελειώσετε με το φαγητό και το ποτό, έρχεται η ώρα να καθίσετε και να χαλαρώσετε μπροστά απ’ τη φωτιά με μια κλασική Χριστουγεννιάτικη ταινία. Γίνετε απόλυτος διοργανωτής/οικοδεσπότης γι’ αυτή τη σεζόν και διακοσμήστε το σαλόνι σας με την εκπληκτική ZG9 8K HDR BRAVIA, προσφέροντας στους επισκέπτες σας την απόλυτη εμπειρία προβολής μέσα από αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Εκπροσωπώντας την κορυφαία ποιότητα εικόνας, το μοντέλο της σειράς MASTER εκφράζει πιστά την πρόθεση των δημιουργών σε μεγέθη οθόνης 85″ ή 98″. Η ZG9 εξασφαλίζει πως οι αγαπημένες σας Χριστουγεννιάτικες ταινίες θα λάμψουν μέσα από την οθόνη της, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας, χρώμα, αντίθεση και σαφήνεια.

Περάστε στο επόμενο επίπεδο, με τη ναυαρχίδα AG9 4K HDR OLED TV της Sony που διατίθεται σε μεγέθη οθόνης 77″, 65″ και 55″. Δείτε σκηνές από τις αγαπημένες σας ταινίες να ζωντανεύουν σε ένα μεγάλο εύρος γωνίας θέασης, με ακριβή αντίθεση και απόλυτο μαύρο χρώμα τεχνολογίας OLED.

Με πάνω από 8 εκατομμύρια αυτό-φωτιζόμενα pixels που τροφοδοτούνται από τον συναρπαστικό επεξεργαστή εικόνας της Sony X1 Ultimate, η εμπειρία θέασης μεταφέρεται σε άλλο επίπεδο. Οι τηλεοράσεις της σειράς MASTER διαθέτουν επίσης την λειτουργία Netflix Calibrated και IMAX Enhanced για περαιτέρω διασφάλιση της απόδοσης του περιεχομένου, όπως προβλέπεται από τους δημιουργούς. Αν φάτε υπερβολικά πολύ, τότε χαλαρώστε και χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για να ενεργοποιήσετε το Google Assistant και να αποκτήσετε πρόσβαση στο αγαπημένο σας περιεχόμενο, κάνοντας την AG9 τον πιο έξυπνο τρόπο να απολαύσετε τα Χριστούγεννα.

Συνδυάστε την εμπειρία του home cinema με τον απολαυστικό surround ήχο της εξαιρετικής HT-X8500 Dolby Atmos μπάρας ήχου της Sony. Χάρη στη λειτουργία «Vertical Surround Engine» της Sony, που δημιουργεί τρισδιάστατο ήχο, θα ακούσετε και θα απολαύσετε τα soundtracks των ταινιών όπως ποτέ άλλοτε και με ενσωματωμένο ένα διπλό subwoofer για βαθύ μπάσο και λειτουργία Cinema, μπορείτε να απολαύσετε κάθε διαχρονικό κλασικό κομμάτι σαν να το ακούτε για πρώτη φορά.