Βρήκαμε τον τρόπο να είσαι λαμπερή πριν τις γιορτές

Αν θέλετε το δέρμα σας να φαίνεται φρέσκο και υγιές λίγο πριν τις γιορτές, αν θέλετε όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα που θα ακτινοβολεί, σας έχουμε τη λύση. Για την ακρίβεια, η ειδικός του δέρματος, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Dr. Eιρήνη Δ. Λαγογιάννη έχει τις λύσεις. Υπεύθυνες, επιστημονικές, ασφαλείς, με κέντρο τον άνθρωπο. Στόχος η βελτίωση της υφής του δέρματός σας, και η άμεση λύση σε τυχόν προβλήματα στην περιοχή του προσώπου. Η Δερματολόγος Ειρήνη Δ. Λαγογιάννη μας συνέστησε 3 οικονομικά προσιτές θεραπείες, που μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει στο ιατρείο της, προκειμένου να υποδεχτεί τις γιορτές και τη νέα χρονιά με φρέσκο και αναζωογονημένο δέρμα και φυσικά με λαμπερή διάθεση.

Bio Nutri Lift. Για εκείνες που χρειάζονται κάτι απολύτως δραστικό, χωρίς χειρουργείο αλλά με την ίδια αποτελεσματικότητα ενός μοναδικό lifting. Πρόκειται για μια μοναδική διαδικασία αναζωογόνησης, η οποία προσφέρει τόσο ένα ανυψωτικό αποτέλεσμα, όσο και μια βαθιά ενυδάτωση για το δέρμα, με άμεσες συνέπειες : το γέμισμα των ρυτίδων και τη διόρθωση του όγκου ενός χαλαρωμένου δέρματος. Ελάχιστες συνεδρίες είναι αρκετές για αυτό που όλες χρειαζόμαστε: για μια υγιή ακτινοβόλο εμφάνιση, για απάλυνση των ρυτίδων και των γραμμών. Δοκιμάστε σήμερα στο ιατρείο μας, τη μη επεμβατική θεραπεία Bio Nutri Lift,και νιώστε όμορφη και υγιής, χωρίς πόνο, χωρίς νυστέρι. Φυσικά και αποτελεσματικά.

Christmas’s Skin Boost. Πρόκειται για μια θεραπεία με μικρό-κρυστάλλους διαμαντιού για αρχικό καθαρισμό της επιδερμίδας. Ουσιαστικά, οι μικρό-κρύσταλλοι διαμαντιού καταφέρνουν να απομακρύνουν με τη μέθοδο της δερμοαπόξεσης, τα ήδη γερασμένα κερατινοκύτταρα, που είναι υπεύθυνα για την όψη θαμπάδας και κουρασμένης επιδερμίδας, φέρνοντας στην επιφάνεια, κατώτερα υγιή στρώματα της επιδερμίδας, που χαρίζουν φωτεινότητα και όψη υγείας στο δέρμα. Η θεραπεία συμπληρώνεται με peeling ανάλογα με την προσωπική ανάγκη της ασθενούς (χρησιμοποιούνται πάντα εγκεκριμένα peelings). Με τα peelings επιτυγχάνουμε να διεισδύσουμε στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, «εξαναγκάζοντάς» τα να έρθουν στην επιφάνεια για πλήρη ανανέωση. Για την ολοκλήρωση της θεραπείας ,προσφέρεται η ledmask (φωτοανάπλαση) με πλήρως αντιοξειδωτική δράση και μάσκα με μικρό ίνες για βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση. Στο τέλος της θεραπείας, η ασθενής αισθάνεται ανανεωμένη και όμορφη, έτοιμη να εντυπωσιάσει στις γιορτές.

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική (χωρίς νυστέρι) – PLEXR. Πρόκειται για μια ανώδυνη και αναίμακτη τεχνική αντιγήρανσης, το PLEXR. H μέθοδος βασίζεται στην 4η κατάσταση της ύλης, το Plasma, που χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό τόξο, αυξάνει επιλεκτικά τη θερμοκρασία σε συγκεκριμένη ζώνη, εξατμίζει τους δερματικούς ιστούς χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες, και έτσι με τη διαδικασία της εξάχνωσης, μετατρέπει την περίσσεια επιδερμίδας σε ατμό. Το αποτέλεσμα ορατό και υπέροχο: νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα χωρίς χαλάρωση και σακούλες γύρω από τα μάτια, αφαίρεση ρυτίδων προσώπου (μεσόφρυο, πόδι της χήνας), εξάλειψη ξανθελασμάτων. Χωρίς ράμματα, χωρίς ουλές, χωρίς τομές, με ένα νεανικό δέρμα λίγο πριν την αλλαγή του έτους.

download (10)

Η Ειρήνη Δ.Λαγογιάννη είναι:

* Διδάκτωρ Μsc, Iατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

* Τ. Επιστημονικός Συνεργάτης «Νοσ. Α. Συγγρός»

* Μέλος Ευρωπαικής Ακαδημίας Δερματολόγων -Αφροδισιολόγων

* Μέλος CAMIG

Ιατρείο: Φοίβης 46, Γλυφάδα, 210 8985811

Ευχαριστούμε τη γιατρό Dr.Ειρήνη Δ.Λαγογιάννη (Φοίβης 46, Γλυφάδα, 210 8985811) , για τις χρήσιμες πληροφορίες.