Βλέπεις Χριστουγεννιάτικες ταινίες με μισθό 2.300 ευρώ!

Τι θα έλεγες αν έβλεπες Χριστουγεννιάτικες ταινίες και σε πλήρωναν γι’ αυτό; It’s the dream job!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτοι στολισμοί. Βρισκόμαστε σε αυτό το χουχουλιάρικο mood για υπέροχες βραδιές μπροστά στο τζάκι με την ζεστή σοκολάτα μας στο χέρι να ακούμε παλιά αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να αναπολούμε τα παιδικά μας χρόνια με τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες ταινίες. Είδη το Netflix έχει αρχίσει να ανανεώνει τη λίστα του με τις χριστουγεννιάτικες ταινίες και περιμένουμε ανυπόμονα και τις υπόλοιπες που έρχονται! Σκέψου όμως να σου έλεγαν ότι θα παίρνεις μισθό 2.300 ευρώ για να δεις όλες τις αγαπημένες σου χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Σκέφτομαι να αλλάξω επάγγελμα και μάλιστα να γίνω η καλύτερη καριερίστα! Φυσικά και δεν κάνω πλάκα αφού αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Αμερική (πού άλλου;!).

H εταιρεία CableTV ψάχνει να προσλάβει άτομο για να παρακολουθήσει 25 χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 25 ημέρες! Η αποστολή του Chief of Cheer είναι να δημιουργήσει μια κατάταξη των Christmas Classics, περιλαμβάνοντας κλασικές ταινίες όπως το Πολικό Εξπρές και το Μόνος στο Σπίτι. Επιπλέον, πρέπει να αξιολογήσει τις υπηρεσίες streaming. It´s a piece of cake!

Ο μισθός είναι 2.300 ευρώ και για τις 25 μέρες! Αλλά δεν του προσφέρεται μόνο αυτό! Θα έχει ετήσια συνδρομή στις πιο δημοφιλείς streaming πλατφόρμες, όπως τα Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, Max, Apple TV+ και Hallmark Movies Now.

Είμαι σίγουρη ότι θέλεις να υποβάλεις την αίτησή σου για την δουλειά των ονείρων μας!

Απλά μπορείς να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην ιστοσελίδα της CableTV, πατώντας εδώ. Ουπς, συγγνώμη που στο χαλάω τελευταία στιγμή αλλά για να γίνεις δεκτή πρέπει να είσαι κάτοικος των ΗΠΑ. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τόπο κατοικίας;