Βγάλε μια Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία και πάρε μέρος στον διαγωνισμό

Μπορεί ένα κινητό να βγάλει απίθανες φωτογραφίες; Φυσικά και μπορεί! Για αυτό και η Honor, το δημοφιλές smartphone e-brand, ανακοίνωσε την νέα συνεργασία της με το National Geographic και τον φωτογράφο Robbie Shone, με σκοπό να δείξει πως βγαίνουν οι καλύτερες φωτογραφίες με smartphone. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος του National Geographic, Robbie Shone μοιράζεται τα μυστικά του για υπέροχες νυχτερινές λήψεις – δείχνοντας μέσα από τη δουλειά του ότι το Honor 8X μπορεί να βγάζει φωτογραφίες υψηλού επιπέδου.

Η σειρά με τον τίτλο «Brave The Night», ανακοινώθηκε στο National Geographic με το λανσάρισμα του Honor 8X.Είναι η πρώτη φορά που η Honor συνεργάζεται με το National Geographic και το «Brave The Night» αποτελεί μία νέα πλατφόρμα για ιδιαίτερες φωτογραφίες και ιστορίες.Στο πνεύμα της προώθησης δημιουργικών φωτογραφιών, η Honor έδωσε επίσης το έναυσμα του online διαγωνισμού, #Honormade. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανεβάσουν τις καλύτερες νυχτερινές (και όχι μόνο) λήψεις τους για να διεκδικήσουν ένα Honor 8X και στη συνέχεια ο ίδιος ο Robbie Shone θα επιλέξει τις καλύτερες φωτογραφίες για να δημοσιευτούν στο National Geographic.

Capture

Θέλετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό #Honormade;  Μπορείτε να το κάνετε μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Το Honor 8X έχει τη δυνατότητα να βγάζει άριστες φωτογραφίες σε κάθε περιβάλλον αφού είναι εξοπλισμένο με διπλό φακό 20M + 2M, F/1.8 aperture στην πίσω κάμερα και υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης (AI) που αναγνωρίζει 22 διαφορετικές κατηγορίες και 500 real-time σενάρια. Όλες αυτές οι λειτουργίες και ειδικά η πρωτοποριακή τεχνολογία νυχτερινής λήψης, παρουσιάζονται λεπτομερώς στα άρθρα και τις φωτογραφίες του Robbie που είναι πλέον διαθέσιμα στην ιστοσελίδα «Brave The Night» του National Geographic.

Με αφορμή την συνεργασία, ο George Zhao, πρόεδρος της Honor δηλώνει: «Κάθε χρήστης smartphone κατανοεί πόσο σημαντική είναι η κάμερα στην καθημερινότητα του. Για αυτόν τον λόγο, η Honor προσφέρει μία elite κάμερα μέσω του Honor 8X έτσι ώστε να μπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες ανεξάρτητα από το που είστε, νύχτα ή ημέρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία μας με το National Geographic για την καμπάνια «Brave The Night». Μέσα από αυτή, ο Robbie Shone δείχνει στον κόσμο τις υπέροχες φωτογραφίες που μπορείς να βγάλεις με ένα Honor 8X στα χέρια σου.»