Τρεις συμβουλές για να σχεδιάσεις τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σου

Πλησιάζουν οι γιορτές και αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Λίστες, σκέψεις και αγάπη στριμώχνονται στο μυαλό σου και όλα μοιάζουν βουνό προκειμένου να καταφέρεις να κάνεις τη σωστή επιλογή και να ενθουσιάσεις οικογένεια και φίλους με τα κατάλληλα και τα πιο χρήσιμα δώρα!

Ακολουθεί ένας πολύ μικρός αλλά χρήσιμος οδηγός και συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το σωστό προγραμματισμό και να μην χάνεις πολύτιμο χρόνο!

55
Κάνε την αρχή…Τώρα! 

Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά! Μην αφήνεις τα πάντα για την τελευταία στιγμή. Πήγαινε μία βόλτα στα μαγαζιά, διάλεξε με τα μάτια σου, σκέψου και αποφάσισε. Επέλεξε και αγόρασε. Αποθήκευσε και περίμενε! Μόνο προσοχή: Μην αγοράσεις τρόφιμα, γλυκά ή ποτά από τώρα…άφησε μόνο αυτά για την τελευταία στιγμή. Μπες σε site, αναζήτησε, κάνε λίστες… Με λίγα λόγια βάλε μπροστά τη μηχανή και διασκέδασε!

Αγόρασε πρώτα τα πιο “δύσκολα” δώρα 

Έχεις κάποιους πολύ απαιτητικούς, ιδιότροπους και δύσκολους ανθρώπους προκειμένου να ικανοποιήσεις; Βάλε προτεραιότητα και αγόρασε τα δικά τους δώρα πρώτα-πρώτα! Όταν έρθει η στιγμή που θα είσαι σίγουρος για την επιλογή σου, όταν έχεις πακεταρισμένα τα δώρα τους θα μπορείς να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα δίχως πονοκέφαλο και πολλές σκέψεις!

 Βγες μπροστά από το πρόγραμμα 

Οι τελευταίες εβδομάδες-πριν από τους μεγάλους εορτασμούς- είναι δύσκολες και ο κόσμος που ξεχύνεται στα μαγαζιά προκαλεί ένταση και άγχος στο νευρικό σου σύστημα! Αφού κάνεις το πρόγραμμα, μπες στη δράση, βρες κουτιά, φτιάξε δώρα, επέλεξε κορδέλες και βάλε τα πάντα σε ντουλάπια και αποθήκες. Αν είχες αποφασίσει να τα έχεις όλα έτοιμα στα μέσα του Δεκέμβρη, σκέψου πόση ικανοποίηση και τι ανακούφιση θα νιώσεις αν τα έχεις “σε αναμονή” παράδοσης στις αρχές του μήνα!