Τρεις ερωτήσεις για να απαντήσεις πριν πάρεις δώρο κινητό στον αγαπημένο σου

Τα δώρα ήδη είναι στολισμένα κάτω από το δέντρο και περιμένουν με μεγάλη αγωνιά να πετάξεις το περιτύλιγμα. Σίγουρα κάποια από τα αγαπημένα σου πρόσωπα δεν περίμεναν να τους κάνεις ένα τέτοιο δώρο όπως ένα κινητό. Ποιες είναι οι τρεις ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις όμως πριν το αγοράσεις;

  1. Χρειάζεται ένα καινούριο κινητό; Έχεις παρατηρήσει ότι ο αγαπημένος σου κοιτάζει προσφορές για κινητά τον τελευταίο καιρό και ψάχνει να βρει το καλύτερο; Αν ναι τότε θα πρέπει να του αγοράσεις οπωσδήποτε το Huawei Mate 20 Pro καθώς αποκτάς δώρο το Huawei P20 Lite (ένα για σένα και έναν για αυτόν δηλαδή). Η προσαρμοστική συνδεσιμότητα Τεχνητής Νοημοσύνης προσαρμόζεται έξυπνα στο περιβάλλον για να τον κρατήσει συνδεδεμένο. Η λειτουργία Elevator ανακτά γρήγορα το σήμα 4G και βελτιστοποιεί την απόδοση του δικτύου, ενώ η λειτουργία HUAWEI GEO παρέχει ακριβέστερη υπηρεσία εντοπισμού θέσης και βελτιώνει την απόδοση ακόμη και σε τούνελ. Η Τεχνητή Νοημοσύνη βελτιστοποιεί επίσης την μείωση του περιβάλλοντα θορύβου όταν βρίσκεται σε μέρη με φασαρία ή ανέμους.
  2. Τι χρήση κάνει στο κινητό; Αν το κινητό είναι κυριολεκτικά η προέκταση του χεριού του και το χρησιμοποιεί από τη δουλειά μέχρι την απλή καθημερινότητα του βγάζοντας αρκετές selfies τότε μάλλον θα πρέπει να αγοράσεις το Huawei Mate 20 Pro που έρχεται δώρο με το Huawei P20 Lite. Η νέα τριπλή κάμερα ΑΙ (Τεχνητής Νοημοσύνης) της Leica αποκαλύπτει τα αληθινά χρώματα, την υφή και την ομορφιά της ζωής σε κάθε φωτογραφία που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.
  3. Θέλει να βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες ακόμα και τη νύχτα; Το HUAWEI P20 Pro δείχνει για μία ακόμη φορά το δρόμο με την επαναστατική τριπλή κάμερα Leica, όπου η αισθητική συνδυάζεται με ένα προηγμένο σύστημα κάμερας και η έμφαση είναι στην έξυπνη φωτογράφιση.

Έτσι λοιπόν όπως κατάλαβες δεν θα πάρεις μόνο στον αγαπημένο σου δώρο αλλά θα πάρεις και εσύ!

xristougenniatiki-prosfora-huawei

Η προσφορά ισχύει από τις 10/12/2018 έως τις 07/01/2019 σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα (Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, Vodafone, Wind, Electronet, Welcome stores, You.gr) ή μέχρι εξαντλήσεων των αποθεμάτων. Δείτε περισσότερα στο consumer.huawei.com/gr.

Δε επιτρέπεται εναλλαγή η διαφοροποίηση των συσκευών ούτε χρηματική ή άλλη έκπτωση αντί των δώρων. Τα χρώματα των συσκευών που δίνονται ως δώρο εξαρτώνται απο τη διαθεσιμότητα του εκάστοτε καταστήματος.