Ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα ένα προϊόν από τη σειρά storage της Toshiba

Δώρα από την γκάμα των περιφερειακών της συσκευών προτείνει στους καταναλωτές η Toshiba, τα οποία, εκτός από το να φέρουν χαμόγελα στους αποδέκτες, αποτελούν και έναν ιδανικό τρόπο για να φυλάξετε για πάντα τις αναμνήσεις σας από τη μαγεία των γιορτών.

 

Canvio AeroMobile –Wireless SSD (προτεινόμενη τιμή λιανικής 129€)

Συνδυάζοντας την άνεση και τη χωρητικότητα 128GB με την ευελιξία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αγαπημένα σας videos βρίσκονται σε ασφαλή χέρια. Η SD card slot μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερο χώρο αποθήκευσης και τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν αβίαστα μεταξύ οκτώ συσκευών τη φορά, ιδανικά για να μοιράζεστε βίντεο και φωτογραφίες με smartphones, tablets και φορητούς υπολογιστές. Με την εφαρμογή Android και iOS Canvio AeroMobile, έχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε stream ταινιών εν κινήσει με 8 ώρες διάρκεια μπαταρίας. Ο AeroMobile δημιουργεί το δικό του ασύρματο δίκτυο, οπότε δε χρειάζεστε πρόσβαση στο Internet για stream αρχείων.

Print

Canvio Connect II – Φορητός σκληρός δίσκος (προτεινόμενη τιμή λιανικής 500GB=65€, 1TB=79€)

Ο Canvio Connect II είναι ένας γρήγορος USB 3.0 σκληρός δίσκος με χωρητικότητα έως 3TB. Χρησιμοποιήστε τον για back-up δεδομένων ή πρόσβαση σε μεγάλα αρχεία οπουδήποτε και οποτεδήποτε είναι απαραίτητο. Είτε χρησιμοποιείτε Mac είτε PC, η εγκατάσταση είναι απλή και οι έξυπνες λειτουργίες συνδεσιμότητας καθιστούν τη συσκευή κάτι περισσότερο από έναν απλό σκληρό δίσκο.  Για παράδειγμα, διαθέτει ενσωματωμένο λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης που μετατρέπει το PC σας στον προσωπικό σας  cloud server*.  Έτσι μπορείτε να παίξετε και να μοιραστείτε περιεχόμενο από κάθε συσκευή στο Διαδίκτυο, όπου και να βρίσκεστε. Φορτώστε μερικές φωτογραφίες, μουσική ή ταινίες στο δίσκο για να γίνει πιο προσωπικός.

Print

Canvio Slim – Φορητός σκληρός δίσκος (προτεινόμενη τιμή λιανικής 500GB=69€, 1TB=89€)

Ο ταχύτατος φορητός σκληρός δίσκος USB 3.0 Canvio Slim αποτελεί ένα πολύ κομψό προϊόν που κέρδισε το βραβείο red dot design award 2013. Το ελαφρύ του σώμα κυκλοφορεί σε μαύρο ή κομψό αλουμίνιο για να ταιριάζει με το PC ή το Mac σας. Με επιλογή 500 GB ή 1 TB, αποφασίζετε για τη χωρητικότητα που θέλετε.  Όπως και ο Cannvio Connect, o Canvio Slim δεν κάνει απλώς αποθήκευση και back-up στα αγαπημένα σας αρχεία, αλλά λειτουργεί σαν προσωπικός cloud server για απομακρυσμένη και ασύρματη πρόσβαση σε αρχεία από άλλα PC, tablets και smartphones*.

* O σκληρός δίσκος πρέπει να είναι συνδεδεμένος σε περιβάλλον PC και WiFi. (Το PC πρέπει να είναι σε on ή stand-by)