Το Starbucks Chilled Classic White Chocolate Mocha είναι εδώ μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων

H Starbucks φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στα super market, mini market και περίπτερα αποκλειστικά για αυτές τις ημέρες,  με το εορταστικό ρόφημα Chilled Classic White Chocolate Mocha, που συνδυάζει τον έντονο καφέ espresso με το κρεμώδες γάλα και την βελούδινη γεύση της λευκής σοκολάτας.

Starbucks White Chocolate Mocha

Το νέο Chilled Classic White Chocolate Mocha ήρθε για να κατακτήσει τους λάτρεις του καφέ και των Χριστουγέννων! Υποκύψτε στον ακαταμάχητο συνδυασμό έντονου espresso και του κρεμώδους γάλακτος με άρωμα λεύκης σοκολάτας που θα βρείτε στην ειδική εορταστική κατακόκκινη συσκευασία με μεταλλικά φινιρίσματα σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (από σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ μέχρι περίπτερα) σε όλη την Ελλάδα.

Η σειρά Starbucks Chilled Classics είναι εμπνευσμένη από τα αγαπημένα προϊόντα καφέ που χρησιμοποιούν 100% καφέ Arabica αναμεμειγμένο με γάλα. Είναι το ιδανικό on-the-go ρόφημα που θα σας συνοδεύσει στα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας καθώς και στις  Χριστουγεννιάτικες εκδρομές σας.

starbucks-chilled-classic_-white-chocolate-mocha

*Το  limited edition Chilled Classic White Chocolate Mocha θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων, μέχρι τα τέλη του Δεκεμβρίου