Το σπίτι του Home Alone 25 χρόνια μετά

Ναι ναι. Καλά διαβάσατε. 25 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την στιγμή που το Home Alone προβλήθηκε στις αίθουσες σαρώνοντας στο box office και κερδίζοντας για πάντα μία θέση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα τις μέρες των Χριστουγέννων. Είναι, αν όχι η καλύτερη, σίγουρα η πλέον διάσημη Χριστουγεννιάτικη ταινία, μία παραγωγή που πλέον αποτελεί κομμάτι της pop κουλτούρας.
Η ιστορία όπου ο Kevin McCallister, ο πιτσιρικάς του Home Alone, έκανε μαύρη τη ζωή δύο ληστών, διαδραματίστηκε σε μία κατοικία στο Ιλινόις, στην 671 Lincoln Avenue για την ακρίβεια. Σίγουρα πολλά τηλεοπτικά και κινηματογραφικά σπίτια έχουν γράψει την δική τους ιστορία, ωστόσο αυτό του Home Alone έχει περάσει στο πάνθεον. Βέβαια μετά από τόσα χρόνια ήταν λογικό να έχει αλλάξει εικόνα κατά πολύ. Δείτε τις μεταμορφώσεις που έχει υποστεί σε όλους τους χώρους του και φανταστείτε τον Kevin να τρέχει σήμερα μέσα σ’ αυτό.

Kevin-in-his-parents-bedroom-Home-Alone
Home-Alone-real-house-master-bedroom-611x342Home-Alone-house-entry-and-staircaseHome-Alone-house-today-foyer-611x342  Home-Alone-movie-house-pianoHome-Alone-house-today-living-room-611x342Home-Alone-movie-house-green-tile-counter-kitchenHome-Alone-real-house-updated-kitchen-611x342