Το RIVER WEST μεταμορφώνεται σε μια πανέμορφη Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία και ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στη μαγεία των Χριστουγέννων!

To River West φοράει τα γιορτινά του και παρέα με τον Άγιο Βασίλη και τους βοηθούς του μας υποδέχεται στολισμένο Χριστουγεννιάτικα για να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές γέλιου και να μας βάλει μια και καλή στο γιορτινό κλίμα.Από την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και μέχρι και την τελευταία Τετάρτη του χρόνου ετοιμάζει ένα σωρό από Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις όπου διαδραματίζονται σε κάθε γωνιά δημιουργώντας έτσι ένα γιορτινό παραμύθι.O αγαπημένος μας άγιος καθώς και δωροκουβαλητές,ξυλοπόδαροι, ιπτάμενα ξωτικά είναι μόνο λίγα από όσα θα διαδραματιστούν στο εμπορικό κέντρο με σκοπό να μαγέψουν μικρούς και μεγάλους!

Φυσικά από μια τέτοια μεγάλη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μουσικά δρώμενα τα οποία ξεκινούν από 20 Δεκεμβρίου. Το μουσικό τρίο Key Royale, η The lady and her music fellows, το δραματοποιημένο παραμύθι με τίτλο ” Ο σάκος με τις 7 ευχές” καθώς και το γυναικείο φωνητικό τρίο “1,2,3 swing” είναι μόνο λίγα από τα δρώμενα που θα γεμίσουν μουσική τους χώρους του River West.

Τέλος, η χρονιά θα κλείσει με τον πιο όμορφο τρόπο και την εκρηκτική φωνή της Julie Massino όπου με τους ” Ι’m Σόρρυ Band” θα μας πει “Let’s dance!” προκαλώντας μας να δείξουμε στο dancefloor του River West τις χορευτικές μας ικανότητες.

Το River West όπου στέκεται πάντα δίπλα στο παιδί και τις ανάγκες του παραχωρεί ένα stand στο πρώτο επίπεδο προκειμένου να ενισχύσει το Σωματείο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής, ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, όπου τα έσοδα από την προώθηση του παιδικού βιβλίου που θα παρουσιάσουν καθώς και την πώληση από τα στολίδια θα διατεθούν για τις ανάγκες του σωματίου.

Αυτά τα Χριστούγεννα πάμε RIVER WEST, εκεί όπου το παραμύθι ξεκινά!