Το πρώτο δώρο για το μωρό σας

 

Η στιγμή που περίμενες ήρθε και το μωρό σου γιορτάζει τα πρώτα του Χριστούγεννα! Μπορεί φυσικά εκείνο μεγαλώνοντας να μη θυμάται τίποτα από τα πρώτα του Χριστούγεννα αλλά εσύ θα φροντίσεις να τα κάνεις όσο πιο ξεχωριστά γίνεται. Πώς; Μα φυσικά αγοράζοντας ένα δώρο. Ποιο; Ε καλά τώρα, σου έχω τη λύση και δεν θα χρειαστεί να κουνηθείς καν από τον καναπέ σου. Άλλωστε μη ξεχνάς ότι τα πιο σημαντικά Χριστούγεννα στη ζωή του είναι τα πρώτα του Χριστούγεννα!

Capture

To πρώτο παιχνίδι για το μωράκι δεν μπορεί παρά να είναι η Σόφι η Καμηλοπάρδαλη. Το πιο διάσημο παιχνίδι στον κόσμο που διεγείρει όλες τις αισθήσεις του μωρού.

Capture

Από την άλλη η Ollie η κουκουβάγια που αναπαράγει 4 χαλαρωτικούς ήχους και με μια απαλή, ζεστή λάμψη δημιουργεί ένα αξιολάτρευτο ήρεμο περιβάλλον που θα βοηθήσει το μωρό να κοιμηθεί.

Capture

Κάντε τα αξέχαστα, με ένα παιχνίδι ενθύμιο που πάντα θα σας φέρνει στο μυαλό τα πιο όμορφα, τα πιο γλυκά, τα πιο υπέροχα Χριστούγεννα της ζωής σας όπως τις Φωτο-κάρτες First Christmas και πολλά ακόμη δώρα που θα σας θυμίζουν για πάντα τα πιο γλυκά σας Χριστούγεννα.

Και που θα τα βρεις όλα αυτά; Μα φυσικά στο www.mysunshine.gr το καινοτόμο e-shop στο οποίο θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή από πιστοποιημένα, πρωτοποριακά, βραβευμένα και δημοφιλή προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας για μαμάδες, βρέφη και παιδιά, τα οποία έχουν αγαπηθεί από οικογένειες σε όλον τον κόσμο.