Το πιο πολυθεματικό Χριστουγεννιάτικο bazaar είναι εδώ!

Για τέταρτη συνεχόµενη χρονιά, το “Christmas sHOp.sHOp.sHOp” πραγµατοποιείται µε τη συµµετοχή αγαπηµένων σας ελληνικών brands που δραστηριοποιούνται ως eshop.

Με θέα την υπέροχη Αθήνα, σας περιµένουµε το Σάββατο, 9 Δεκεµβρίου 2017, στην αίθουσα Galaxy του Hilton Athens από τις 10 π.µ έως τις 8:00 µ.µ. Στο “Christmas sHOp.sHOp.sHOp” θα βρείτε ιδανικές λύσεις για τα Χριστουγεννιάτικα σας δώρα προς τα αγαπηµένα σας πρόσωπα ή και εσάς, απαλλαγµένοι από το άγχος των εξόδων αποστολής και των επιστροφών. Θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά και να δοκιµάσετε, τις νέες χειµερινές συλλογές γυναικείων ρούχων των DETAILORS, JOANNA MISSELI, THE KNL’S, THE TWINS, TREIS και για τα παιδιά, πρωτότυπα ρούχα από MACAW KID και MR AND SON του αγαπητού σε όλους, Γρηγόρη Γκουνταρά.

Το ελληνικό χειροποίητο κόσµηµα και τσάντα εκπροσωπείται από τις BASIΛEIA, GOUPI JWLS, INDIEGO, IOSIFINA και SOMEDAY, ενώ ξεχωριστές προτάσεις αξεσουάρ θα βρείτε από τα 2 GOOD 2 BE WOOD, BEAUTY DIARIES, CLUSE, ELECTROLAND.GR, EUGENE SUNGLASSES και EXEIS ENA LASTIXAKI?. Μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα οµορφιάς από τις ALOE PLUS, FELICIA BEAUTY LASHES, ONE BEAUTY, PERFUME IN THE AIR και ιδέες διακόσµησης, µοναδικά στολίδια, λιχουδιές και γούρια από BEELIGHTS, PINK LEMONADE, PRINT SIN και ΨΑΛΙΔΙ & ΚΟΡΔΕΛΑ. Για τους τετράποδους φίλους µας, το PAW BOX θα σας ενθουσιάσει µε τις προτάσεις του! Μέσω της εκδήλωσής µας, υποστηρίζουµε τους ΜΚΟ “Τα φαντάσµατα του Ασπρόπυργου” και “Ηλιτόµηνον” Υποστηρικτές του “Christmas sHOp.sHOp.sHOp” είναι οι εταιρείες FELICIA BEAUTY LASHES, HETEROCLITO, PASQUALINI IL CAFE, TO PAGOTO, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το διαδικτυακό περιοδικό KMAG.GR και υποστηρικτής το LADYLIKE.GR

Η είσοδος είναι ελεύθερη.