Το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι είναι φυσικά στη Λαπωνία! Δες πώς μπορείς να ζήσεις την εμπειρία του

Έχουμε ακόμη αρκετό καιρό για τα Χριστούγεννα και η αντίστροφη μέτρηση στο Facebook Page του Xmas Life έχει πολύ δρόμο ακόμη… Αυτό όμως δε μπορεί να μας εμποδίσει από το να κάνουμε όνειρα, για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα που μπορούμε να ζήσουμε. Κι αυτά είναι, πού αλλού, στη Λαπωνία, στην πατρίδα του Άη Βασίλη!

Και όχι μόνο του Άη Βασίλη βέβαια… Η χώρα του Ήλιου του Μεσονυκτίου, των Εσκιμώων Sami και του Βορείου Σέλαος αποτελεί ιδανική επιλογή για χριστουγεννιάτικη απόδραση, ένα ταξίδι ζωής που μπορείς να πραγματοποιήσεις αν φυσικά είσαι από τους τυχερούς που μπορείς να ξοδέψεις λίγα χρήματα παραπάνω για έναν τέτοιο σκοπό.

versus-lapwnia-3

Αν λοιπόν είσαι από εκείνους που έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν την κατάλληλη εποχή στο πιο… χριστουγεννιάτικο τοπίο στον κόσμο, η κρουαζιέρα του ταξιδιωτικού γραφείου Versus με παγοθραυστικό στη Λαπωνία μπορεί να αποτελέσει ένα γεγονός που θα θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή. Ένα ταξίδι στη Λαπωνία είναι γεμάτο εμπειρίες… Χιονισμένα χωριά, παγωμένα ποτάμια και λίμνες, πολικοί ζωολογικοί κήποι, δραστηριότητες στο χιόνι, χάσκις και τάρανδοι.

versus-lapwnia-2

Και φυσικά πάνω από όλα επίσκεψη στο φιλόξενο σπίτι του πιο αγαπημένου Αγίου των παιδικών μας χρόνων. Στο ακριβές σημείο του Αρκτικού Κύκλου εκεί που βρίσκεται το Χωριό του Άη Βασίλη. Ο ίδιος και οι χαρούμενοι βοηθοί του, περιμένουν να σε καλωσορίσουν και να σε ξεναγήσουν στο εσωτερικό της κατοικίας του, εκεί που δεκάδες πολύχρωμα, λιλιπούτεια ξωτικά εργάζονται πυρετωδώς 364 μέρες τον χρόνο ετοιμάζοντας τα δώρα μας.

versus-lapwnia-1

Πληροφορίες για το μαγικό αυτό ταξίδι θα βρεις εδώ, αν πάλι αναζητάς κάτι πιο οικονομικό εξίσου όμως χριστουγεννιάτικο, στο Versus θα βρεις αρκετές ακόμη χριστουγεννιάτικες αποδράσεις όπως στη Βαρκελώνη, το Άμστερνταμ ή το Μόναχο, το Σάλσμπουργκ και τις Βαυαρικές Άλπεις.

Ακόμη όμως κι αν δεν μπορείς να ταξιδέψεις σε μαγικούς προορισμούς αυτά τα Χριστούγεννα, μπορείς πάντα να ονειρευτείς τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου ή να φροντίσεις να κάνεις το σπίτι σου ένα από αυτά. Το Xmas Life θα συνεχίσει να σου δίνει ιδέες για κάθε βαλάντιο έως και την τελευταία μέρα…