Ταξίδι στο πιο φωτεινό χωριό!

Τα Χριστούγεννα γίνονται ακόμη πιο παραμυθένια όταν συναντούν τη μαγεία των Lemax. Τα συλλεκτικά φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax ταξιδεύουν και τον πιο δύσπιστο στο χριστουγεννιάτικο χωριό. Γιορτινές μουσικές, στολισμένα σπίτια, φιγούρες που απολαμβάνουν τις ημέρες των γιορτών και άλλα πολλά που υπόσχονται να ξυπνήσουν το παιδί μέσα σου. Η El Deco ξέρει καλά το μυστικό των Χριστουγέννων σαν αποκλειστικός εκπρόσωπος του brand και μας συστήνει τις μινιατούρες Lemax.  Εμείς σου εξασφαλίσαμε όλα όσα θέλεις να μάθεις. Φτιάξε φέτος και εσύ το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό στο σπίτι σου.

Τι είναι τα φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax;

Αυτή τη μοναδική ιδέα την συναντάμε κάπου το 1990 στην Αμερική, όταν η Lemax,  έφτιαξε τα πρώτα φωτιζόμενα σπιτάκια για χριστουγεννιάτικο χωριό. Βασική προϋπόθεση από την αρχή μέχρι και σήμερα είναι η υψηλή ποιότητα της κάθε μινιατούρας. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί διαφέρει η τιμή από άλλα φωτιζόμενα σπιτάκια. Η απάντηση βρίσκεται στη δημιουργία τους. Με γνώμονα αυτό, το υλικό τους είναι η πορσελάνη. Όμως η Lemax δεν περιορίστηκε μόνο εκεί, αφού σε όλη της την πορεία επιλέγει εξαιρετικούς σχεδιαστές και τεχνίτες που αγαπούν τα Χριστούγεννα και τον μοντελισμό. Το κάθε ένα κομμάτι ξεχωρίζει για την μοναδική του λεπτομέρεια και την δεξιοτεχνία του. Ζωγραφίζονται στο χέρι και συν της άλλης ο ήχος, η κίνηση και ο φωτισμός απογειώνουν τα σπιτάκια της Lemax. Όταν πια ήταν έτοιμη να ταξιδέψει στην Ευρώπη, η ομάδα της El Deco πίστεψε αμέσως στη μοναδικότητα του Lemax Brand και πλέον μπορούμε να τα απολαμβάνουμε και στη χώρα μας.

Εργοστάσια Lemax και φαντασμαγορικά σπιτάκια

Η Lemax διαθέτει κάποια πιο φαντασμαγορικά χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και εργοστάσια που υπόσχονται να σε μαγέψουν με μια ματιά. Είναι μεγαλύτερα από άλλα και διαθέτουν εξαιρετική λεπτομέρεια, ήχο, κίνηση και φωτισμό. Εδώ μπορεί κανείς να βρει εργοστάσιο σοκολάτας, θέατρα, το σπίτι του Άγιου Βασίλη και εργοστάσιο παιχνιδιών. Με 1 -2 τέτοια κομμάτια το χριστουγεννιάτικο χωριό από μινιατιούρες θα αρχίσει να παίρνει μορφή.

Λούνα πάρκ της Lemax

 

Κρύβεις ένα παιδί μέσα σου που τα Χριστούγεννα ανυπομονεί να διασκεδάσει; Η Lemax το ξέρει καλά και έχει φτιάξει ολόκληρο λούνα παρκ. Καρουζέλ, ρόδα, συγκρουόμενα, σοκ τάουερ και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς απαρτίζουν το πιο χριστουγεννιάτικο λούνα παρκ.

Σπίτια και μαγαζιά Lemax

Εξαιρετικής ποιότητας και λεπτομέρειας είναι όλα τα συλλεκτικά σπίτια και μαγαζιά Lemax. Ανακάλυψε μια τεράστια συλλογή από φωτιζόμενα μαγαζιά, υπηρεσίες και σπίτια για να φτιάξεις ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό από φωτιζόμενα σπιτάκια. Είναι τόσο μοναδικά που δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις.

Χριστουγεννιάτικες προσόψεις Lemax

Συμπληρωματικά στο χριστουγεννιάτικο χωριό σου μπορείς να προσθέσεις και φαντασμαγορικές προσόψεις. Εναλλακτικά, μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου αφού δεν πιάνουν πολύ χώρο. Δεν στερούνται τίποτα σε εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά δεν έχουν τον ίδιο όγκο με τα φωτιζόμενα σπιτάκια κάτι που τις κάνει εύχρηστες.

Spooky Town της Lemax

Δηλώνεις λάτρης του τρόμου; Τότε δεν πρέπει να χάσεις τις συλλεκτικές μινιατούρες της σειράς Spooky Town. Εδώ η ανατριχίλα και ο τρόμος μετατρέπονται σε διασκέδαση. Με αφορμή το Halloween μπορείς να φτιάξεις ένα σκοτεινά ανατριχιαστικό χωριό. Αν ακόμη είσαι επιφυλακτικός προς αυτή τη γιορτή τότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα spooky λούνα παρκ στο χριστουγεννιάτικο χωριό σου που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη.

Σκηνικά και φιγούρες Lemax

Τέλος αλλά εξίσου σημαντικά είναι τα σκηνικά και οι φιγούρες Lemax. Δώσε πνοή στο χριστουγεννιάτικο χωριό σου επιλέγοντας μοναδικά σκηνικά με κίνηση και φιγούρες σε διάφορα σχέδια.

Τα συλλεκτικά φωτιζόμενα σπιτάκια Lemax σε ταξιδεύουν σε παραμυθένιους τόπους με την δόση χριστουγεννιάτικης μαγείας που είναι εμποτισμένη σε κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Γίνε ξανά παιδί και φτιάξε το δικό σου υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο χωριό.