Το μυστήριο της γυναικείας δύναμης και του πάθους σε ένα άρωμα!

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να αιχμαλωτίζει τους άντρες με το άρωμα της; Ή καλύτερα ποιο είναι το ισχυρότερο όπλο για μια ακαταμάχητη γυναίκα πέρα από ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει μέσα του το μυστήριο μιας νύχτας στο Παρίσι;

Το άρωμα αντιπροσωπεύει την κάθε γυναίκα κάνοντας τη ξεχωριστή και φυσικά η μυρωδιά του φέρνει μνήμες μιας αιθέριας ύπαρξης στη μύτη των ανδρών. Οι όμορφες αναμνήσεις που δημιουργεί συνδέονται με τις πιο ισχυρές αισθήσεις κάνοντας τη μοναδική αλλά και δυναμική!Έτσι, η Amway δημιούργησε ένα ακαταμάχητο άρωμα με σκοπό να αναδείξει τη γυναικεία ομορφιά, το όπλο της κάθε γυναίκας, είναι το νέο Ancestry in Paris Eau de Parfum!

Το νέο της αισθησιακό άρωμα όπλο για δύναμη και πάθος είναι εμπνευσμένο από το μυστήριο του Παρισιού απ όπου και δημιουργήθηκε θυμίζοντας την ανοιξιάτικη ευωδία ενός νυχτερινού περιπάτου στις όχθες του Σηκουάνα. Η μυρωδιά του χαρακτηριστική “χαράσσεται” στη μνήμη των ανδρών αφού ένα μικρό μπουκαλάκι κλείνει μέσα του την αύρα της θάλασσας αλλά και το νυχτερινό γιασεμί σε συνδυασμό με Green Leaf. Η λουλουδένια ευωδία του “παντρεύεται” ιδανικά με μια φρουτώδη πινελιά ροδάκινου για μια ακαταμάχητη νότα.

images

Συσκευασία σαν κόσμημα!

Παρατηρώντας τη συσκευασία θα λέγαμε ότι έχει την αισθητική του Παρισιού αφού είναι προσεγμένο ενώ παράλληλα το βαθύ μπλε χρώμα του μπουκαλιού μας παρασύρει σε ένα φανταστικό ταξίδι στους δρόμους της πρωτεύουσας της Γαλλίας. Τέλος, η περιεκτικότητα του σε έλαια είναι ιδιανική ώστε να μένει αψεγάδιαστο στο σώμα σας και να μαγνητίζει!