Το κοριτσάκι που ξόδεψε σε δώρα όλα του τα χρήματα για τα άρρωστα παιδιά

Βγαλμένη από τα παραμύθια η ιστορία της Maisie Hymers που μας έδειξε τι σημαίνει Χριστούγεννα!

Το 8χρονο κοριτσάκι από την Μεγάλη Βρετανία μάζευε όλη την χρονιά χρήματα  για να αγοράσει δώρα. Όχι για εκείνο και την οικογένειά του αλλά για τα άρρωστα παιδιά των νοσοκομείων!

Η Maise κατάφερε να συγκεντρώσει 400 λίρες και αγόρασε αρκουδάκια, επιτραπέζια και μπλοκ ζωγραφικής για τα παιδιά του Queen Alexandra Hospital, δίνοντας σε όλους ένα μάθημα για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

«Πέρσι έσπασα το χέρι μου και έμεινα στο νοσοκομείο για λίγο καιρό. Σκέφτηκα πως τα παιδιά που βρίσκονται εκεί δεν μπορούν να πάρουν δώρα. Αποφάσισα να μαζέψω χρήματα και να τους αγοράσω δώρα. Πήρα επιτραπέζια, αρκουδάκια και άλλα παιχνίδια», δήλωσε η μικρή στην Daily Mail.

UNILADs Generous Little Girl Spends Pocket Money On Christmas Presents For Sick Kids image

Φυσικά οι γονείς της, η 36χρονη Lucy Conway, και ο 38χρονος Jason Hymers, δεν μπορούσαν παρά να δηλώσουν υπερήφανοι για την κόρη τους: «Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για το πνεύμα γενναιοδωρίας που έχει. Κρατούσε χρήματα όλη την χρονιά».

Η Maisie μοίρασε όλα τα δώρα στα παιδιά τα οποία δεν πίστευαν στα μάτια τους και εμείς πήραμε το μάθημα για το πνεύμα των Χριστουγέννων…