Το κόκκινο εσώρουχο των Χριστουγέννων

Την Πρωτοχρονιά λένε φοράμε κόκκινο εσώρουχο…για γούρι!Για να μας πάει καλά η χρονιά και να έχουμε πλούσια ερωτική ζωή. Μήπως όμως τελικά είναι μια ευκαιρία για extra shopping εσωρούχων; Εμείς πάντως στο έθιμο αυτό είμαστε υπέρ άλλωστε άλλο ένα κόκκινο εσώρουχο θα χωρέσει στο συρτάρι σας και θα κάνει τις νύχτες σας πιο hot. Ανάρπαστα γίνονται τα κόκκινα εσώρουχα σε όλα τα πιθανά υφάσματα για την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς. Σατέν και δαντέλα έχουν την τιμητική τους. Τελικά όμως το εσώρουχο είναι τυχερό για αυτή που το φοράει ή για αυτόν που το βλέπει;

08dd658fb40efad135fe19759155f2c5

Το έθιμο αυτό ξεκίνησε από την Ιταλία αλλά σιγά σιγά από την Αμερική διαδόθηκε και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Αρκετές διάσημες είναι εθισμένες στο έθιμο και κάθε χρόνο αγοράζουν καυτά κόκκινα εσώρουχα όπως η Scarlett Johansson και η Alessandra Ambrosio.Λένε επίσης ότι είναι έθιμο πέρα από το κόκκινο εσώρουχο να γράφουν και μια ευχή πάνω. Κρίμα δεν είναι να χαλάσεις όμως το εσώρουχο;Και αν δεν πραγματοποιηθεί η ευχή να έχεις ένα γραμμένο εσώρουχο; ΟΧΙ!

e36e5480a183fcd5666b3ab562917511

Και αν νομίζετε ότι το άρθρο αυτό είναι μόνο για γυναίκες κάνετε λάθος. Να σας ενημερώσω ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν κόκκινα εσώρουχα για να έχουν και οι ίδιοι μια καυτή χρονιά.

9f68e5705b1bc1e5b683b1949bae3934

Εξοπλιστείτε λοιπόν με το κόκκινο εσώρουχο και βγείτε έξω για να γνωρίσετε κόσμο, να φλερτάρετε και γιατί όχι; Ήρθε η στιγμή να το αξιοποιήσετε και να μη μείνει στο συρτάρι σας για μια ακόμα χρονιά.Εμείς σας προτείνουμε εδώ τα καλύτερα κόκκινα για φέτος..