Το καλύτερο (και πιο οικονομικό) χριστουγεννιάτικο δώρο θα το αγοράσεις τώρα, στη Samsung Blue Week

Η Black Friday πέρασε, όχι όμως και οι προσφορές! Η Samsung Blue Week έρχεται τώρα και σου δίνει η ευκαιρία να αποκτήσεις από τώρα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για εσένα ή την οικογένεια σου, ένα smartphone, tablet ή wearable στην τιμή που πάντα το ήθελες.

Και τα καλύτερα νέα; Στις προσφορές συμμετέχουν τα κορυφαία (και πιο νέα) μοντέλα της Samsung.

Αναζήτησε κι εσύ μοναδικές προσφορές σε επιλεγμένες συσκευές Galaxy στη Samsung Blue week η οποία ξεκίνησε χθες 26/11 και θα κρατήσει έως την 1/12. Επίλεξε τη συσκευή που θέλεις και απόκτησέ την με δώρο το ΦΠΑ.

Μεταξύ των μοντέλων που περιλαμβάνονται στη Samsung Blue Week είναι:

  • το Galaxy Note9, με ισχυρή μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα με μία μόνο φόρτιση, με το νέο S Pen με δυνατότητα Bluetooth για έλεγχο της κάμερας, των παρουσιάσεων και των εφαρμογών με το πάτημα ενός κουμπιού και με ενσωματωμένη μνήμη 128GB – επεκτάσιμη έως και 512GB
  • το Galaxy S9+, που ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό φακό κάμερας διπλού διαφράγματος που μιμείται το ανθρώπινο μάτι, την καινοτόμο λειτουργία Super Slow-mo video, και τη δυνατότητα δημιουργίας AR Emojis για μια έκδοση επαυξημένης πραγματικότητας κάθε χρήστη
  • το Galaxy Tab S4, το 2-σε-1 Android tablet που απαντάει στις υψηλές απαιτήσεις των χρηστών τόσο για παραγωγικότητα όσο και για ψυχαγωγία χάρη στο Samsung DeX, τη μπαταρία που διαρκεί ακόμα περισσότερο, το κομψό S Pen και τα τέσσερα AKG ηχεία
  • το Galaxy Watch, που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός smartwatch με τη φυσική αίσθηση ενός αναλογικού ρολογιού, με διάρκεια ζωής έως και 80+ ώρες, δυνατότητα αναγνώρισης 39 ειδών άθλησης και έξυπνης λειτουργίας καταμέτρησης θερμίδων και εξατομικευμένων ειδοποιήσεων.

Αναλυτικά οι συσκευές που συμμετέχουν στη Samsung Blue Week

Smartphones

– Galaxy Note9
-Galaxy S9+
-Galaxy A7
-Galaxy A6+
-Galaxy J6+

Tablets

-Galaxy Tab S4 4G/Wi-Fi
-Galaxy Tab S3 4G/Wi-Fi
-Galaxy Tab A 10.5 4G/Wi-Fi
-Galaxy Tab A 10.1 4G/Wi-Fi

Wearables

-Galaxy Watch 46mm
-Galaxy Watch 42mm
-Gear Sport
-Gear Fit2 Pro Large
-Gear Fit2 Pro Small

Πρόκειται, όπως, θα διαπιστώσεις για τα κορυφαία μοντέλα του κατασκευαστή, ακόμη και πλέον πρόσφατες κυκλοφορίες του.

Αποκτήστε τα στα συνεργαζόμενα καταστήματα Γερμανός, Κωτσόβολος, Media Markt, Πλαίσιο, Public, Cosmote, Vodafone και Wind, βρίσκοντας περισσότερες πληροφορίες στην ειδική σελίδα της Samsung.

*Οι προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Οι τιμές των προϊόντων καθώς και οι τυχόν επιμέρους όροι της προσφοράς καθορίζονται από τα συμμετέχοντα καταστήματα που μπορείτε να βρείτε παραπάνω.