Το καλύτερο δώρο που θα κάνεις στο αγόρι σου αυτά τα Χριστούγεννα

Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική και όταν μιλάμε για σχέση το κινητό παίρνει φωτιά! Φωτογραφίες, μηνύματα, κλήσεις και ατελείωτες ώρες στα social media; Μήπως σκέφτεσαι όμως και την τιμή; Λοιπόν σου έχω νέα! Μη σκέφτεσαι τίποτα από όλα αυτά γιατί βρήκαμε τα καλύτερα κινητά που μπορείς να τους χαρίσεις. Ναι φυσικά ένα για εσένα και ένα για εκείνον, πώς αλλιώς; Σύμφωνα με έρευνα, 6,8 εκατομμύρια smartphones πρόκειται να ενεργοποιηθούν την ημέρα των Χριστουγέννων. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι ένα smartphone αποτελεί το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τους αγαπημένους μας.

Alcatel 3: Για τους λάτρεις των Social Media

Capture

Σε ένα κόσμο που τα Social Media κυριαρχούν, είναι σημαντικό να έχουμε ένα smartphone που να μας κάνει να ξεχωρίζουμε στο πλήθος – και ένα για να είμαστε κομψοί και αποδοτικοί στην δουλειά. Το Alcatel 3 διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε στα Social Media. Μία νέα λειτουργία του Alcatel 3 είναι το “Social Mode”, το οποίο προσφέρει στιγμιαίες προβολές, γρήγορη κοινοποίηση και πάρα πολλά διασκεδαστικά και νέα χαρακτηριστικά για να πάτε τις φωτογραφίες σας σε άλλο επίπεδο.

Το Alcatel 3 έρχεται με μία κύρια κάμερα 13MP για να τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας και με μία μπροστινή κάμερα 5MP για πεντακάθαρες selfies. Η  5.5» HD+ FullView 18:9 οθόνη σας προσφέρει αρκετό χώρο για να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ως αποτέλεσμα, το Alcatel 3 διαθέτει ό,τι χρειάζεται ένας λάτρης των Social Media για να ξεχωρίσει.

Alcatel 1 και Alcatel 1X: Για τους καταναλωτές που είναι ευαίσθητοι στην τιμή

Capture

Εάν ψάχνετε ένα νέο smartphone για αυτά τα Χριστούγεννα σε προτιμή τιμή, χωρίς να θυσιάσετε σε χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα, τότε το Alcatel 1 ή το Alcatel 1X είναι η τέλεια επιλογή. Και τα δύο διαθέτουν το λειτουργικό Android™ Oreo™ (Go edition) το οποίο βελτιστοποιείται για να παρέχει δύο φορές περισσότερο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με την τυπική έκδοση Android. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ελαφρύτερες εφαρμογές και πολύ ταχύτερο λειτουργικό σύστημα.