Το φιλί της Πρωτοχρονιάς

Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι η τελευταία ημέρα του έτους. Είναι η τελική εκδήλωση των εορταστικών ημερών από μια ατελείωτη κραιπάλη φαγητού και ποτού. Είναι η στιγμή που θα φορέσεις τα λαμπερά σου ρούχα, θα προβληματιστείς σχετικά με το παρελθόν και θα αναλογιστείς τις αποφάσεις του μέλλοντος. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και τ ο φιλί της πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την αγγλική και τη γερμανική λαογραφία, το πρώτο άτομο που θα συναντήσετε το νέο έτος θα είναι εκείνο που θα συναντάτε πιο συχνά. Το φιλί που θα τους δώσετε είναι για την ενίσχυση των δεσμών που θέλετε να διατηρήσετε στο μέλλον. Εάν ένα ζευγάρι δεν φιληθεί την Πρωτοχρονιά τότε αυτό δεν είναι καλός οιωνός για τη σχέση.

Για εκείνους που δεν έχουν σχέση από την άλλη υπάρχει η δεισιδαιμονία ότι θα υποστούν ένα χρόνο μοναξιάς. Τα παθιασμένα φιλιά την παραμονή της πρωτοχρονιάς έχουν εξέχουσα θέση και στις ταινίες με πολλές από αυτές να μας συγκινούν.

Ανεξάρτητα από το αν είσαι δεσμευμένη ή όχι το κλειδί για να απολαύσετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι η χαλαρή προσέγγιση. Γιορτάστε με τους αγαπημένους σας σε ένα περιβάλλον που θα σας κάνει να αισθάνεσθε ασφαλής και άνετη. Το φιλί τα μεσάνυχτα δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις καλύτερες προθέσεις σας για το νέο έτος.