Το Χριστουγεννιάτικο Meet Market στην Αθηναΐδα στις 19 και 20 Δεκεμβρίου

Φέτος, τις γιορτές θα πραγματοποιηθούν όχι ένα αλλά δυο Meet Markets, ξεκινώντας από το Χριστουγεννιάτικο Meet Market που θα γίνει στην Αθηναϊδα. Είναι η τρίτη χρονιά που επιλέγεται αυτός ο χώρος, ο οποίος θα διαμορφωθεί σαν μία ζεστή “φωλιά” με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, μουσική από αγαπημένους DJs και 100+ πάγκους γεμάτους με ένα σωρό δημιουργίες και κατασκευές από εγχώριους σχεδιαστές, καλλιτέχνες και μικρές επιχειρήσεις.

Ελάτε για ψώνια, διασκέδαση και για να νιώσετε τη ζεστασιά και τη γλυκιά ζάλη που έρχεται όταν κάποιος είναι με τους αγαπημένους του και πίνει gluwein. Παράλληλα με το Meet Market θα γίνονται δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, όπως παιδικό θέατρο και παιχνίδι στη Μουσική Σκηνή, χαλαρωτικό Thai Yoga Massage και φυσικά, όπως κάθε φορά θα υπάρχουν πολλά δώρα που μπορείτε να κερδίσετε παίζοντας ένα παιχνίδι στο κεντρικό ταμείο.

Φέρτε τους φίλους σας, τους γονείς σας, τα παιδιά σας, το παλιό σας laptop, ή απλά ελάτε μόνοι σας, γιατί υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το Meet Market.

Αθηναϊς Πολυχώρος Πολιτισμού
Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, 13:00 – 23:00
Καστοριάς 34-36, Βοτανικός 10447
www.themeetmarket.gr