Το Breakfast with Santa έρχεται για δυο μοναδικές Κυριακές στο Hard Rock Café Athens και δεν πρέπει να το χάσεις!

Είστε έτοιμοι για rock and roll με τον Άγιο Βασίλη; Τότε ελάτε να γιορτάσουμε μαζί αυτή την ιδιαίτερη εορταστική περίοδο σαν γνήσιοι ροκ σταρ! Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών, και αυτό σημαίνει πως ήρθε και πάλι η ώρα o Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους και φέτος για το πολυαναμενόμενο Breakfast with Santa, ώστε να ζήσουν την απόλυτη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μαζί με πολλές άλλες εκπλήξεις!

Για δυο μοναδικές Κυριακές, στις 11 & 18 Δεκεμβρίου, το Hard Rock Cafe θα περιμένει τους μικρούς φίλους του με όλη τους την οικογένεια για μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εμπειρία από τις 12.00μμ μέχρι τις 16.00μμ, για ένα ανεπανάληπτο εορταστικό Breakfast With Santa. Εάν οι μικροί ροκ σταρ είναι στη φετινή λίστα του Άγιου Βασίλη θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν μέσα από μια πληθώρα από δραστηριότητες όπως να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη, αλλά και να διερευνήσουν τις δημιουργικές τους δυνατότητες με δραστηριότητες όπως το face painting, και τη διακόσμηση μπισκότων. Η είσοδος για κάθε παιδί θα είναι 15€ συμπεριλαμβανομένου του παιδικού γεύματος.

Επίσης την δεύτερη Κυριακή (18 Δεκεμβρίου), θα βρίσκεται και η συγγραφέας Έφη Αργυροπούλου από τις 14.00μμ μέχρι τις 15.00μμ. Οι μικροί μας φίλοι θα μπουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να τους παρουσιάσει και να τους διηγηθεί το νέο της παραμύθι, “Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά”, το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ιβίσκος. Παράλληλα οι μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία γεύσεων από τα απολαυστικά comfort food πιάτα που προσφέρει το μενού του Hard Rock Cafe.

Το Breakfast with Santa έρχεται για δυο μοναδικές Κυριακές στο Hard Rock Café Athens και δεν πρέπει να το χάσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 210 3245170 ή στο athens_salescoordinator@hardrock.com