Το Athens Metro Mall σε στέλνει ταξίδι στο Παρίσι!

Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη, αγκαλιές, χαμόγελα, γλυκά και δώρα. Κι αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ψωνίζεις δώρα, είναι να ψωνίζεις δώρα και να κερδίζεις ταξίδια στο εξωτερικό! Το εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall μας βάζει από νωρίς στο χριστουγεννιάτικο κλίμα με πρωτότυπες ιδέες για δώρα, live μουσικές, δραστηριότητες για παιδιά και έναν μεγάλο διαγωνισμό.

Ψάχνεις το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σου και ευτυχώς εδώ οι επιλογές είναι πολλές και συγκεντρωμένες σε ένα μέρος ώστε να μην σου χαλάσει τίποτα την εορταστική διάθεση. Άσε που με κάθε αγορά σου κερδίζεις μια μοναδική χριστουγεννιάτικη κούπα και έναν συλλεκτικό σκούφο.

Φυσικά, γιορτές χωρίς μουσική δεν γίνονται, οπότε το Christmas Live Stage του Athens Metro Mall παίρνει φωτιά με τους ONIRAMA στις 5/12 και τον Γιώργο Γιαννιά στις 19/12. Κι όσο εσύ ψωνίζεις μετά μουσικής, τα παιδιά σου θα απολαμβάνουν ατελείωτο παιχνίδι με τον Άγιο Βασίλη, θα κάνουν face painting, θα φτιάχνουν πολικές αρκούδες και χιονάνθρωπους από βαμβάκι, θα παίζουν χιονοπόλεμο με λευκά μπαλάκια και πολλά πολλά ακόμα.

Μην ενθουσιάζεσαι ακόμα, δεν έχεις ακούσει το καλύτερο. Αυτά τα Χριστούγεννα, το πιο υπέροχο δώρο το προσφέρει το Athens Metro Μall σε συνεργασία με τον Athens DeeJay 95.2 FM. Δύο άτομα θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για 5 μέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Μπορείς να λάβεις μέρος στην κλήρωση με οποιαδήποτε αγορά από 20 €, έως και τις 18 Δεκεμβρίου!

Στο Athens Metro Mall, η μαγεία των Χριστουγέννων συναντά τη διασκέδαση και τη διάθεση για shopping στο πιο λαμπερό σκηνικό για να προσφέρουν την πιο αξέχαστη εμπειρία Χριστουγέννων στην πόλη!