Το ArGOODaki 2014 ταξιδεύει σε Ψαρά και Άγιο Ευστράτιο για να καλύψει εκπαιδευτικές ανάγκες

Δεν είναι «τάση». Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος όπου κάνουμε έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει, σκεφτόμαστε πόσο τυχεροί είμαστε για όσα και όσους έχουμε στη ζωή μας και τότε συνειδητοποιούμε πως κάποιοι άνθρωποι κάνουν ταυτόχρονα έναν απολογισμό με αρνητικό πρόσημο. Έτσι, νιώθουμε πιο έντονα την ανάγκη να προσφέρουμε στο συνάνθρωπο. Ποιο σκοπό όμως να ενισχύσεις και πως μπορείς να είσαι σίγουρος πως η φιλανθρωπική κίνηση που θα στηρίξεις θα είναι έγκυρη;

Προσωπικά, έχω δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα, 13 χρόνια τώρα μέσα από τη στήριξη μου στον αγαπημένο θεσμό ArGOODaki των Goodys.

Πρόκειται, για τον πλέον καταξιωμένο και αναγνωρισμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, έχοντας υποστηρίξει χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους, μας  καλεί και φέτος για 13η χρονιά να συμμετέχουμε ενεργά σε μια εκστρατεία έμπρακτης προσφοράς και αγάπης.

Αυτά τα Χριστούγεννα το ArGOODaki σχεδιάζει και υλοποιεί μια ακόμα ξεχωριστή πράξη αλληλεγγύης, αγκαλιάζοντας τα παιδιά των ακριτικών νησιών Ψαρά και Άγιος Ευστράτιος.

Το φετινό ArGOODaki συνεχίζει το σημαντικό έργο της περσινής εκστρατείας αγάπης όπου ενισχύθηκαν βασικές εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών στα ακριτικά νησιά, Λειψοί, Τέλενδος και Ψέριμος.

Φέτος το ArGOODaki ταξιδεύει στα ακριτικά Ψαρά & Άγιο Ευστράτιο
Φέτος το ArGOODaki ταξιδεύει στα ακριτικά Ψαρά & Άγιο Ευστράτιο
Το ArGOODaki στα Ψαρά
Το ArGOODaki στα Ψαρά
Το ArGOODaki στον Άγιο Ευστράτιο
Το ArGOODaki στον Άγιο Ευστράτιο

Έτσι, το ArGOODaki των Goody’s του 2014 στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών που κατοικούν σε άλλα δύο πανέμορφα ακριτικά νησιά της χώρας.

Το ArGOODaki επισκέπτεται σχολείο στον Άγιο Ευστράτιο
Το ArGOODaki επισκέπτεται σχολείο στον Άγιο Ευστράτιο

Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε ώστε να καλύψουμε ελλείψεις σε πολύτιμο εκπαιδευτικό εξοπλισμό των σχολείων στα Ψαρά και τον Άγιο Ευστράτιο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, φωτοτυπικά μηχανήματα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βιβλιοθήκες, βιβλία και άλλα χρήσιμα, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τους.agios-eystratios

Η διαδικασία συμμετοχής στην εκστρατεία αγάπης είναι πραγματικά πολύ απλή καθώς με κάθε γεύμα ArGOODaki, επιλέγουμε ανάμεσα σε πέντε νέα είδη της συλλογής των αγαπημένων μας λούτρινων φίλων και συνεισφέρουμε ουσιαστικά σε έργα αφιερωμένα αποκλειστικά στα παιδιά κάνοντας πράξη το μήνυμα πως «Η αγάπη δεν έχει όρια!» και πως σε μια τόσο δύσκολη εποχή για τη χώρα μας η εκπαίδευση των παιδιών είναι η πιο σημαντική «επένδυση» για ένα καλύτερο μέλλον.synthesi argoodaki

Δείτε και το το video από το ταξίδι του #ArGOODaki στα ακριτικά νησιά