Τι δώρο να κάνετε στον αγαπημένο σας για τα Χριστούγεννα; Η Philips Men δίνει την απάντηση!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η ώρα να κάνετε ένα δώρο στον αγαπημένο σας το ίδιο. Θέλετε γι” αυτόν το καλύτερο, ωστόσο κάποιες φορές δεν έχετε κάποια καλή ιδέα. Ακούστε έναν άνδρα λοιπόν και αυτό που σκέφτεται και θέλει. Ένα φίλο σας, ένα συντάκτη του xmas life, κάποιον που εμπιστεύεστε και έχει μία πρόταση για εσάς. Όπως τα προϊόντα της Philips Men, προτάσεις για το πρόσωπο ή τα μαλλιά που κάνουν τη διαφορά.

Philips Hairclipper Series 9000

Κουρευτική μηχανή με μηχανοκίνητες χτένες

Philips Hairclipper 9000

Εντυπωσιακή ποιοτική λύση με αυτοακονιζόμενες λεπίδες από τιτάνιο για επιπλέον ανθεκτικότητα. Διαθέτει 400 ρυθμίσεις μήκους με εύκολη επιλογή και κλείδωμα από 0,5 έως 42 χιλιοστά και παρέχει 120 λεπτά αυτονομίας με φόρτιση μίας ώρας. Προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο στο κούρεμά σας. Με επιφάνεια Digital Swipeμηχανοκίνητες χτένες για εύκολη επιλογή μήκους, λειτουργία μνήμης με απομνημόνευση τριών ρυθμίσεων μήκους ανά χτένα, καθώς και στοιχείο κοπής υψηλής απόδοσης, είναι η μόνη κουρευτική μηχανή που σας προσφέρει σταθερά τα αποτελέσματα που αναμένετε. Έρχεται μεεγγύηση δύο ετών.

Philips Multigroom Series 5000

Αδιάβροχο σετ περιποίησης προσώπου-μαλλιών

philips multigroom 5000

Για απόλυτη ευελιξία σε κάθε εμφάνιση σας, χρησιμοποιήστε το αδιάβροχο, πανίσχυρο κιτ περιποίησης MultiGroom Pro Αποτελείται από ένα πλήρως μεταλλικό τρίμερ και από ένα σετ 7 εξαρτημάτων που περιλαμβάνει προσαρμοζόμενες χτένες με έως και 18 ρυθμίσεις μήκους για ολοκληρωμένη φροντίδα του προσώπου και των μαλλιών σας. Με ρύθμιση turbo για γρήγορα αποτελέσματα στις πιο απαιτητικές τρίχες και λυχνία που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας. Προσφέρει 50 λεπτά αυτονομίας με φόρτιση μίας ώρας, ενώ είναι πλήρως πλενόμενο για εύκολο καθαρισμό.