Κρύα χέρια στο PC; Όχι με το θερμαινόμενο ποντίκι!

Ως γνωστόν, τα πρώτα που “υποφέρουν” όταν το σώμα μας εκτεθεί σε χαμηλές θερμοκρασίες για λίγη ή περισσότερη ώρα, είναι τα άκρα του. Χέρια, πόδια και κεφάλι παγώνουν πολύ ταχύτερα από το υπόλοιπο σώμα μας, ειδικά τα χέρια, αφού τα χρειαζόμαστε για πολλές εργασίες καθημερινά και συχνά χωρίς γάντια για να τα καταφέρουμε. Ειδικά όσοι κάθεστε στον υπολογιστή σε ένα κρύο δωμάτιο, σίγουρα θα έχετε διαπιστώσει μετά από ώρα πως το χέρι σας έχει “παγώσει” πάνω στο ποντίκι, τα δάχτυλα κινούνται πλέον δυσκολότερα και γενικά νιώθετε δυσφορία, αλλά δε μπορείτε να κάνετε κάτι εκτός αν αφήσετε το ποντίκι.

Η λύση, όμως, είναι εδώ! Θερμαινόμενα ποντίκια και mousepads διατηρούν τα χέρια σας ζεστά, όσες ώρες και αν κάθεστε στον υπολογιστή, χωρίς να το σκέφτεστε καν!

41XorrKfkvL

Τα ποντίκια αυτά είναι απλά μοντέλα κατά βάση, με τα βασικά πλήκτρα και ένα scroll wheel, όμως εσωτερικά χρησιμοποιούν υπέρυθρη ακτινοβολία για να θερμάνουν την περιοχή που “αγκαλιάζει” η παλάμη του χεριού όταν χρησιμοποιεί το ποντίκι. Λειτουργούν πολύ απλά, αντλώντας την απαραίτητη ενέργεια μέσω της USB θύρας, ενώ διαθέτουν διακόπτη ρύθμισης της θερμοκρασίας ή και απενεργοποίησης της θέρμανσης. Το mousepad λειτουργεί σαν επιτραπέζια θερμαινόμενη “τσέπη” και σκεπάζει όλο το χέρι, μαζί με το ποντίκι, έτσι δε πρόκειται να κρυώσει σε καμία περίπτωση. Εξαιρετικά χριστουγεννιάτικα δώρα για όποιον φίλο ή γνωστό σας υποφέρει από παγωμένα χέρια στον υπολογιστή, στη δουλειά ή στο σπίτι, καθώς το κόστος τους είναι μικρό και τα οφέλη μεγάλα!

410fbSqAI3L