Τέσσερα καταστήματα για να οργανώσεις τη λίστα με τα Χριστουγεννιάτικα δώρα

Η πόλη έχει ήδη βάλει τα γιορτινά της και είμαστε όλοι στο ψάξιμο για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα, οι βιτρίνες έχουν εντυπωσιακές διακοσμήσεις που μπορούν να σε φέρουν ακόμα πιο κοντά στη μαγεία των Χριστουγέννων. Εγώ λοιπόν θα σου πω τρία εκπληκτικά μαγαζία για να απολαύσεις τα ψώνια σου αλλά και ένα ακόμα για να δοκιμάσεις τις πιο απίστευτες νοστιμιές.

Το 5ο Outlet της Tommy Hilfiger

Capture

Λατρεύεις τα συγκεκριμένα ρούχα και δεν μπορείς να τους αντισταθείς καθώς είναι απίστευτα σε στυλ κα ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο. Το συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί το 5o outlet και το 40ο κατάστημα της Sarkk ABEE και η λειτουργία του εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της εταιρίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα Βαλκάνια. Το νέο Tommy Hilfiger Outlet στη Λάρισα, φιλοξενεί τις ανδρικές και γυναικείες συλλογές Tommy Hilfiger Sportswear και Tommy Jeans, τη συλλογή Tailored, τσάντες, αξεσουάρ καθώς και capsule συλλογές. Είναι το πρώτο στην Ελλάδα που βασίζεται στο νέο concept της Tommy Hilfiger για τα Outlet καταστήματα παγκοσμίως. Με βάση τον νέο σχεδιασμό, το Tommy Hilfiger Outlet στη Λάρισα είναι μοντέρνο, φωτεινό, ελκυστικό, άνετο και επιτυγχάνει την καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων. Η ταυτότητα και το πνεύμα του brand αποτυπώνονται μέσα από διαφορετικά δημιουργικά στοιχεία όπως τα μοντέρνα γραφικά, η χαρακτηριστική σημαία, το logo wall κ.α.

ΙΚΕΑ

Capture

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, ολοκληρώνεται με επιτυχία η λειτουργία του πρώτου IKEA Pop-Up Store στον Πειραιά και η ΙΚΕΑ ευχαριστεί τους Πειραιώτες για τη φιλοξενία.Στις 27 Απριλίου, άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Φίλωνος 59 στον Πειραιά το πρώτο ΙΚΕΑ Pop-Up Store στην Ελλάδα με κεντρικό μήνυμα ««Ο Πειραιάς μας φιλοξενεί έως 30 Νοεμβρίου», για να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό του Πειραιά μια γεύση από την εμπειρία ΙΚΕΑ με ιδέες και λειτουργικές λύσεις σε προσιτές τιμές για το σπίτι. Ύστερα από οκτώ επιτυχημένους μήνες λειτουργίας, όπως ήταν προκαθορισμένο από την εταιρία, το ΙΚΕΑ Pop-Up Store αποχαιρετά τους Πειραιώτες με το μήνυμα «Σαλπάρουμε και σας Ευχαριστούμε». Έτσι, από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου, η ΙΚΕΑ ευχαριστεί τους Πειραιώτες για τη φιλοξενία με προσφορά -30% σε όλα τα προϊόντα που διατίθενται στο ΙΚΕΑ Pop-Up Store. Οι επισκέπτες θα μπορούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα ΙΚΕΑ σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. Επιπλέον, με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του Pop- Up Store, η ΙΚΕΑ θα συμβάλλει έμπρακτα στην περιοχή του Πειραιά μέσω του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς», της ΙΚΕΑ και του Ομίλου FOURLIS. Έτσι, το ισόποσο των εσόδων του ΙΚΕΑ Pop- Up Store, από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου, θα διατεθεί για τον εξοπλισμό δύο δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών στην περιοχή του Πειραιά.

Zara

Capture

Το παγκοσμίου φήμης brand ZARA ανοίγει τις πόρτες του στο RIVER WEST την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018.  Με γυναικεία και παιδική μόδα το κατάστημα 2500 τετραγωνικών αναμένεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες του εμπορικού με τη λειτουργικότητα και την ποικιλία του. Η ιστορία της Zara ξεκινά με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην ισπανική παραθαλάσσια πόλη Coruña το 1975, σημαντικό ορόσημο στη μακροχρόνια ιστορία της εταιρείας. Με το πέρασμα των χρόνων, η Zara παραμένει πιστή στις βασικές αξίες της, εκφράζοντας απλά τις ίδιες τέσσερις λέξεις-κλειδιά που αντιπροσωπεύουν όλα τα καταστήματά της: ομορφιά, διαύγεια, λειτουργικότητα και βιωσιμότητα.

Public Cafe

Capture

Με γεύσεις και αρώματα Τήνου πλημμύρησε το κέντρο της Αθήνας, καθώς το ανανεωμένο PublicCafé της πλατείας Συντάγματος, εγκαινίασε τη νέα του ενέργεια που τιμά και προωθεί την γαστρονομία του κυκλαδίτικου νησιού για έναν ολόκληρο μήνα! Πρόκειται για την ενέργεια «το Public Café δοκιμάζει», που πραγματοποιείται με αφορμή την εκτεταμένη ανακαίνιση των χώρων και του μενού του PublicCafé, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τη γαστρονομία όλη της Ελλάδας.Πρώτος σταθμός οι Κυκλάδες, με τον μήνα Νοέμβρη να είναι αφιερωμένος στην Τήνο, ενώ θα ακολουθήσουν αφιερώματα και σε άλλα κυκλαδίτικα νησιά.Στο ήδη πλούσιο μενού του PublicCafé προστέθηκαν πιάτα ημέρας με έμπνευση από το αγαπημένο νησί των Κυκλάδων, που τα τελευταία χρόνια, χάρη και στο φεστιβάλ TinosFoodPaths, προβάλλει οργανωμένα μεν αλλά με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση τον γαστρονομικό του πλούτο. Στην κουζίνα του Café, λοιπόν, θα ετοιμάζονται για έναν μήνα και κάτι ονομαστές συνταγές της περιώνυμης ταβέρνας «Μαραθιά», ενώ κατά τη διάρκεια της ενέργειας η βιβλιοθήκη θα γεμίζει με βιβλία και μουσικές από τις Κυκλάδες.