Τέλεια επιδερμίδα με ένα άγγιγμα!

Αν σχεδιάζεις ταξιδάκι για τα Χριστούγεννα το μόνο που σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου είναι η ολοκαίνουρια σειρά της Bioten SKIN MOISTURE Colour Correction. Η bioten παρουσίασε μια νέα γενιά στις ενυδατικές κρέμες με μεταλλικά χρωστικά στοιχεία η οποίες αφήνουν μια μοναδική απαλότητα στο πρόσωπο αλλά και μια χρωματικά ομοιόμορφη επιδερμίδα.Επιπλέον δεν περιέχουν parabens και paraffin συγκριτικά με ανάλογα προϊόντα.

Bioten_CC_Light_wow

Συνδυάζοντας ενυδάτωση και προστασία σε ένα μόνο προϊόν. Η σειρά έχει δημιουργηθεί για γυναίκες ηλικίας 20-35 ετών και προσφέρει μια μοναδική λάμψη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας εξαφανίζοντας τα σπυράκια αλλά και τους μαύρους κύκλους αναδεικνύοντας τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας.

Χάρη στην ελαφριά υφή της αλλά και την τέλεια κάλυψη παρέχει 24 ώρες πλήρη ενυδάτωση ενώ παράλληλα προστατεύει τη επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA/UVB με SPF20.

Ανακαλύψτε τους 2 χρωματικούς τόνους της εταιρείας σε light και medium σύμφωνα με τον δικό σας χρωματικό τόνο για μια αψεγάδιαστη φυσική όψη με ένα μόνο άγγιγμα. Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν επίσης μαντηλάκια καθαρισμού αλλά και η Skin repair με συσφυκτικές και αντυρυτιδικές ιδιότητες.

Bioten_Cleansing Wipes_Skin_Repair Bioten_SR_CC_GR

Κάντε ένα καταπληκτικό δώρο στον εαυτό σας φέτος τις γιορτές. Μια μοναδική συλλογή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ.