Ταξιδεύουμε στη Cortina

Ντυμένοι με πολύχρωμα outfits Moschino οι καλεσμένοι στο χιονοδρομικό κέντρο Cortina της Ιταλίας, συνδύασαν το στυλ με μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση σε ένα  Instagram-worthy setting. Ο εορτασμός αποτελεί μέρος των 18-μηνων εκδηλώσεων σε hotspot σε όλο τον κόσμο.

Capture

Φυσικά, ο χώρος αντανακλούσε την παιχνιδιάρικη προσέγγιση που έκανε γνωστή τη συνεργασία, με μια κούνια που έμοιαζε να ξεπροβάλλει από τον ουρανό και έναν χώρο-igloo που έμοιαζε με μία παιχνιδιάρικη μπουρμπουλήθρα. Όλα έφεραν την υπογραφή της συνεργασίας με το μοναδικό twisted μπλε της CÎROC και τις  χρυσές αλυσίδες του Moschino. Ήταν μια νέα δημιουργική προσέγγιση για τα παραδοσιακά σκι resorts όπου τα custom made CÎROC cocktails και οι partygoers με τα εκκεντρικά skiwear, ξεχώρισαν και η σούπερ σταρ DJ Jodie Harsh έδωσε τον παλμό, με ένα ζωντανό σετ οδηγώντας την διασκέδαση στα ύψη! Η απίστευτη διακόσμηση θα παραμείνει στην Cortina κατά τη διάρκεια της σεζόν, που σημαίνει ότι όλοι οι σκιέρ μπορούν να βιώσουν αυτό το μοναδικά παιχνιδιάρικο setting.

Capture

To celebration εντάσσεται στο Cortina Fashion Weekend, ένα οκταετές event που διοργανώνεται από το Corso Italia, τοποθετώντας την συνεργασία CÎROC x Moschino στην καρδιά της χειμερινής μόδας, καθώς τώρα ξεκινάει η σεζόν του σκι. Η επόμενη στάση για το CÎROC x Moschino θα είναι το Trancoso στη Βραζιλία, στο τέλος αυτού του μήνα.

Capture

Ο creative director, Jeremy Scott που αποτελεί τον ιδανικό «συνεργό» για τη vodka CÎROC σχολιάζει: «Από την αρχή είπα ότι αυτή η συνεργασία θα είναι «fun, fun, fun” και αυτό το ταξίδι στις πλαγιές των Άλπεων το επιβεβαίωσε! Το setting ήταν εξωπραγματικό και το πάρτι ήταν σε υψηλή ενέργεια! Κυριολεκτικά στα ύψη!»

Capture

Η Natalie Wills, επικεφαλής της CÎROC vodka, προσθέτει: «Θέλαμε να εντάξουμε την παιχνιδιάρικη πολυτέλεια στη χειμερινή περίοδο του σκι και η Cortina ήταν το ιδανικό θέρετρο για ένα μοναδικό celebration μόδας αυτό το Σαββατοκύριακο. Σε συνεργασία με τον Moschino, η εκδήλωση έδωσε ένα νέο twist στις παραδόσεις του après ski: πιο μοντέρνο, πιο εκφραστικό, πιο μοναδικό!»