Τα TONI & GUY έλαμψαν στο Glow 100 Pop-Up Store στη Θεσσαλονίκη

Classic high gloss looks, casual ατίθασα χτενίσματα, creative wet look twists και glamorous κυματιστές μπούκλες γέμισαν τον πολυχώρο του Glow 100 PopUp Store, από τις 15 έως τις 21 Δεκεμβρίου! Τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe υποδέχτηκαν το κοινό της Θεσσαλονίκης λανσάροντας τα απόλυτα hair looks για τη νέα σεζόν, ζωντανεύοντας τη φιλοσοφία της μάρκας, dressing from the head down.

 

TONI&GUY_2 TONI&GUY_3

 

Με αφορμή τα 100 τεύχη του περιοδικού GLOW τα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe, παρουσίασαν μια live διαδραστική εμπειρία για τα hairtrends της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-2015. Κάθε μέρα, για μία ολόκληρη εβδομάδα, οι επισκέπτριες του Glow 100 PopUp Store, μπορούσαν να πραγματοποιήσουν το χτένισμα της επιλογής τους από τα 4 βασικά hair-fashion trends: CLASSIC, CASUAL, CREATIVE και GLAMOUR. Με την ολοκλήρωση των hair looks, οι νικήτριες έπαιρναν προνομιακά κουπόνια για την αγορά των αγαπημένων τους TONI & GUY προϊόντων, που μπορούσαν να εξαργυρώσουν στα καταστήματα HONDOS CENTER της Θεσσαλονίκης.

Tα TONI&GUY Hair Meet Wardrobe ξεγλίστρησαν μέσα από τις σελίδες του GLOW, μεταφέροντας στο κοινό της Θεσσαλονίκης εντυπωσιακές εικόνες hairtrends και αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το χαρακτήρα κάθε γυναίκας.