Τα πιο παράξενα χριστουγεννιάτικα δέντρα του κόσμου!

Μπορεί να είναι παράξενα, αλλά είναι πανέμορφα όλα τους…

Από την Μελβούρνη και το πανύψηλο LEGO δέντρο μέχρι το βάρους 386 τόνων (!) στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, τα Χριστούγεννα γιορτάζονται σε κάθε πλάτος και μήκος του πλανήτη με παράξενα δέντρα!

Μελβούρνη

Χρειάστηκαν 13195 κομμάτια LEGO για να χτιστεί αυτό το απίθανο δέντρο. Κατασκευαστής του ο Chris Steininger και η οικογένειά του. Πολύς ελεύθερος χρόνος…

Melbourne Lights Up Giant Christmas Tree Made Of Lego

Ρίο Ντε Τζανέιρο

Το… θηρίο-χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι το μεγαλύτερο πλωτό (ναι, πλωτό). Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και ζυγίζει μόλις 386 τόνους! Το κοσμούν 2,5 εκατομμύρια λαμπάκια…

Rio de Janeiro Christmas Tree 2015

Τορίνο

Το πανέμορφο αυτό κατασκεύασμα βρίσκεται στον ιταλικό βορρά και στην πόλη του Τορίνο. Στην Piazza Castello το χριστουγεννιάτικο δέντρο (τρόπος του λέγειν) αποτελείται από 43 χιλιάδες λαμπάκια led και άλλα 25 χιλιάδες απλά.

Turin Luminarie Tree Marianolight 2015

Λονδίνο

Στο σιδηροδρομικό σταθμό του St.Pancras θα συναντήσει κανείς ένα τεράστιο δέντρο το οποίο είναι κατασκευασμένο από λούτρινα κουκλάκια. Με ύψος 14 μέτρων το δέντρο είναι μια ατραξιόν για μικρούς και μεγάλους ενώ στην κορυφή του στέκεται ο Μίκι!

St Pancras Station Display Christmas Tree Made Of Disney Soft Toys

Ταϊπέι

Θα μπορούσε η Ανατολή να λείπει από τα Χριστούγεννα;  Στην Κίνα και συγκεκριμένα στην Ταϊπέι υπάρχει ένα δέντρο το οποίο αποτελεί τεχνολογικό επίτευγμα! Ουσιαστικά είναι ένα γλυπτό από φώτα led που αλλάζει διαρκώς την εμφάνισή του.

Taipei Taiwan Christmas Tree 2015

Ρακβέρε

Στην Εσθονία υπάρχει το δέντρο με 121 παράθυρα από παλιά σπίτια. Με ύψος 12 μέτρων, αποτελεί project των φοιτητών ξυλογλυπτικής από τα πανεπιστήμια της χώρα και είναι πραγματικά έργο τέχνης!

ESTONIA-TRADITION-CHRISTMAS

Bύβλος

Κατασκευασμένο από χρυσό ύφασμα και ασύμμετρο, η κατασκευή στο αρχαιότερο λιμάνι του κόσμου στον Λίβανο.

Jbeil Christmas Tree 2015 Lebanon