Τα πιο όμορφα mobile Χριστούγεννα με τα smartphones GSmart της Crypto!

Τα smartphones GSmart αλλάζουν το τοπίο των mobile συσκευών, συνδυάζοντας μοναδικές επιδόσεις σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Εάν επιθυμείτε φέτος τα Χριστούγεννα να κάνετε ένα αξιομνημόνευτο δώρο στον εαυτό σας ή να εντυπωσιάσετε τους δικούς σας ανθρώπους, τότε τα κινητά GSmart είναι βέβαιο ότι θα σας καλύψουν και με το παραπάνω.

mika_m3_basic

Τα GSmart smartphones που είναι διαθέσιμα μέσω των μεγάλων καταστημάτων λιανικής  πώλησης αποτελούν άκρως ελκυστικές προτάσεις για όλα τα βαλάντια, καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών. Ξεκινώντας με το Roma R2 Plus, με οθόνη 4 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM, 8MP κάμερα και dual-SIM το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα αποδοτικό κινητό, χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσετε μία μικρή περιουσία για αυτό (109 ευρώ). Βέβαια, εάν αναζητάτε ακόμη καλύτερες επιδόσεις, χωρίς όμως να ξεφεύγετε πολύ οικονομικά, τότε υπάρχει για εσάς το Arty A3, ένα εξελιγμένο dual-SIM smartphone που διακρίνεται για την οθόνη των 5 ιντσών, την γρήγορη τετραπύρηνη CPU που συνοδεύεται από 1GB μνήμης RAM, την ποιοτική κάμερα των 8MP, αλλά και την ελκυστική τιμή του (μόλις στα 149 ευρώ). Για τους users που θέλουν κάτι το ξεχωριστό, η GSmart μας προτείνει το Mika M3 (στα 179 ευρώ), μία πανέμορφη σχεδιαστικά συσκευή, η οποία διακρίνεται για την λεπτομερή οθόνη των 5 ιντσών, την κύρια κάμερα των 13MP και την selfie cam που προσφέρει ποιότητα έως και 5MP! Τέλος, για τους λάτρεις της ταχύτητας το Acta A4 (με τιμή στα 169 ευρώ) καθιστά πλέον την ταχύτητα των 8 πυρήνων μία προσιτή πολυτέλεια!

akta_basic

Με εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, μοναδικές επιδόσεις από το επάνω ράφι, αλλά και τιμές… “λουκούμι”, τα smartphones της GSmart είναι βέβαιο ότι θα σας καλύψουν πλήρως και θα αποτελέσουν τη νούμερο ένα επιλογή σας στις φετινές γιορτές των Χριστουγέννων.