Τα καλύτερα δώρα Χριστουγέννων για την κολλητή

Τι και αν βλέπει από το πρωί μέχρι το βράδυ tutorial video για μακιγιάζ; Σημασία έχει ότι την γραμμή του eyeliner την πετυχαίνει τέλεια και το κόκκινο κραγιόν της πάει πολύ. Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί στο μακιγιάζ είναι εκπληκτικές και το αποτέλεσμα πάντα άψογο. Ακόμα σκέφτεσαι τι δώρο θα της αγοράσεις;

Το μοναδικό Beauty Bag που θα της χαρίσει χείλη για φίλημα

Ένα πρακτικό και εκλεπτυσμένο pochette, το οποίο περιέχει το κραγιόν Max Factor Color Elixir σε συνδυασμό με το μολύβι χειλιών Max Factor Color Elixir Lip Liner. Συνδυάστε το κραγιόν με το μολύβι χειλιών για χείλη καλοσχηματισμένα, απαλά και πλούσια. Η κρεμώδης υφή του Color Elixir Lipstick θα χαρίσει χείλη έτοιμα για να ανταλλάξουν φιλιά κάτω από το γκι!

 

Υπέροχες βλεφαρίδες στο λεπτό

 

Σε ένα κομψό pochette κρύβεται το μυστικό για γοητευτικό, μυστηριώδες βλέμμα που υπνωτίζει. Η Masterpiece Max Mascara προσφέρει διαχωρισμένες και πυκνές βλεφαρίδες και είναι κατάλληλη ακόμα και για τα πολύ ευαίσθητα μάτια. Το μαύρο μολύβι Kajal Kohl Pencil έχει μαλακή υφή για εύκολη και πρακτική εφαρμογή στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό του βλεφάρου για ένα έντονο και σαγηνευτικό αποτέλεσμα.