Τα headphones της Sony που θα λατρέψετε τα φετινά Χριστούγεννα!

Είμαστε λίγο καιρό πριν από τα Χριστούγεννα και η Sony μας παρουσιάζει μία νέα σειρά από ποιοτικά προϊόντα από τον χώρο των ακουστικών που είναι βέβαιο ότι θα λατρέψουν όλοι οι φίλοι του καλού ήχου. Με μία ευρεία γκάμα ακουστικών για να διαλέξετε το μοντέλο που προσαρμόζεται καλύτερα στις ανάγκες σας, τα προϊόντα της Sony στον τομέα των headphones και των ενδώτιων ακουστικών με τη μοναδική ποιότητα που τα διακρίνει είναι απλώς ένα must για τις φετινές γιορτές! Για αυτό και εάν ανήκετε στους fans του ποιοτικού ήχου τότε ξέρετε τι πρέπει να ζητήσετε από τον Άγιο Βασίλη να σας φέρει φέτος…  

 MDr-XB450AP

Φέτος τα Χριστούγεννα, νιώστε το ρυθμό, με τα ακουστικά Extra Bass XB450AP. Η ισχυρή λειτουργία Beat response Control βελτιώνει τον ήχο στις χαμηλές συχνότητες, ενώ τα μαλακά μαξιλαράκια στο εσωτερικό των ακουστικών σάς επιτρέπουν να ακούτε τη μουσική σας για πολύ ώρα, με απόλυτη άνεση. Όσο βρίσκεστε στο δρόμο, μιλήστε hands-free μέσω των ακουστικών με τους φίλους σας, χάρη στο τηλεχειριστήριο AP, και απολαύστε το στυλ που προσδίδουν οι λεπτομέρειες από αλουμίνιο.

MDr-XB450AP

MDr-ZX110 / ZX110AP

Φέτος στις γιορτές, μην αποχωριστείτε ούτε στιγμή τη μουσική σας, όπου και αν βρίσκεστε, με τα ακουστικά MDr-ZX110. Απολαύστε τη μουσική σας με πεντακάθαρο και ισορροπημένο ήχο, όσο μετακινήστε. Τα μαλακά μαξιλαράκια στο εσωτερικό των ακουστικών θα σας προσφέρουν επιπλέον άνεση. Τα ακουστικά MDr-ZX110AP διακρίνονται για τη ποιότητα τους (όπως άλλωστε και όλα τα ηχητικά προϊόντα της Sony), βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα των smartphone με λειτουργικό Android.

MDr-ZX110

MDr-ZX550BN

Kάντε τα φετινά Χριστούγεννα να μείνουν αξέχαστα για τους αγαπημένους σας χαρίζοντάς τους τα ακουστικά ZX550BN της Sony με τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου και Bluetooth, και χαρίστε τους εύκολη ακρόαση με ένα άγγιγμα μέσω NFC και Bluetooth. Η μουσική ακούγεται καλύτερα και ο ήχος είναι πεντακάθαρος, ενώ είναι πολύ εύκολο να βρίσκετε τα τραγούδια που έχετε αποθηκεύσει στο τηλέφωνό σας. Με χρόνο φόρτισης μόνο 4,5 ώρες, βυθιστείτε στην αγαπημένη σας μουσική για περίπου 25 ώρες.

MDr-ZX550BN

MDr-1A

Χαρίστε στον εαυτό σας την απόλαυση της μουσικής με την απαραίτητη καθαρότητα, με τα ακουστικά MDR-1A ήχου υψηλής ανάλυσης, τα οποία έχουν εύρος συχνότητας έως και 100 kHz, και αποδίδουν τον πραγματικό ήχο του κάθε κομματιού. Θα μπορείτε, έτσι, να ακούτε τη μουσική με ποιότητα που πλησιάζει την πρωτότυπη ηχογράφηση. Από τα βαθιά μπάσα μέχρι τις πιο έντονες ψηλές νότες, μπορείτε να απολαμβάνετε μια εμπειρία αυθεντικού ήχου.

MDR-1AB

MDr-1ADAC

Aυτά τα ακουστικά είναι το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας, φέτος τα Χριστούγεννα. Διαθέτουν ενσωματωμένο ενισχυτή USB DAC, ο οποίος λαμβάνει το σήμα από την ψηφιακή έξοδο του υπολογιστή ή της φορητής συσκευής σας και το μετατρέπει σε αναλογική έξοδο για ενίσχυση. Το αποτέλεσμα είναι ενισχυμένος ήχος, σε ό,τι κι αν ακούτε. Ακούστε τα πάντα και νιώστε ακόμα περισσότερα με τον ήχο υψηλής ανάλυσης. Απολαύστε τη μουσική, όπως ακριβώς θα ήθελε ο δημιουργός της!

MDr-1ADAC

Ενδώτια ακουστικά MDr-AS800BT

Φέτος, ξεκινήστε από νωρίς ένα πρόγραμμα εκγύμνασης με αυτά τα splashproof ακουστικά, που είναι ειδικά για άθληση. Είναι μικρά και ελαφριά και μπορούν να σας συνοδεύουν και να δίνουν ένταση στη γυμναστική σας. Τώρα πια, τίποτα δε θα σας σταματά, ούτε καν το ψιλόβροχο! Χάρη στο ενσωματωμένο Bluetooth έχετε απόλυτη ελευθερία κινήσεων, ώστε να μην χάνετε το χρόνο σας ξεμπερδεύοντας τα καλώδια, ή να σας ενοχλούν, όσο τρέχετε.

MDr-AS800BT