Πως θα αποφύγεις τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα του Χριστουγεννιάτικου party

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που όλα μοιάζουν γιορτινά και ανάλαφρα! Party παντου, στολίδια, κέφι και ποτό. Θέλεις φαγητό, καλοπέραση, θαλπωρή αλλά και ξέφρενο ρυθμό που να κυλάει στο αίμα σου. Κάθε χρόνο έρχεσαι αντιμέτωπος με καλέσματα και συγκεντρώσεις φίλων…αυτό είναι ένα Χριστουγεννιάτικο party, ένας τρόπος να ξεχαστείς και να διασκεδάσεις. Όμως θα πρέπει να γνωρίζεις κάποια πράγματα πριν εισέλθεις στο σημείο όπου μπορεί, αν δεν προσέξεις, να γίνεις σημείο αναφοράς…και όχι για καλό.

Ορίστε τι πρέπει να προσέξεις όταν σε καλέσουν στη γιορτή και εσύ αποφασίσεις να πεις το “ναι” και να κάνεις την εντυπωσιακή σου εμφάνιση!

1. Μη μεθύσεις πολύ, μη γίνεις “τύφλα”

Πρόσεξε πόσο αλκοόλ θα καταναλώσεις διότι δεν είναι καθόλου σωστό να βγεις από την ασφαλή ζώνη της ευπρέπειας και να γίνεις ρεζίλι των…ταράνδων!

2. Μην εκφράζεις συναισθήματα με το παραμικρό 

Κάτι το ποτό, λίγο τα έντονα φώτα και το καλό φαγητό…παρασύρεσαι! Παρασύρεσαι και αρχίζεις να μιλάς…θα ήταν καλό να δώσεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα πεις και στα συναισθήματα που θα βγάλεις στην επιφάνεια! Τουλάχιστον αν το κάνεις, μην πεις τόσα πολλά που στο τέλος θα το μετανιώσεις!

3. Μην κάνεις υπερβολές με το ντύσιμό σου  

Δώσε τον απαραίτητο χρόνο στην προετοιμασία και μην βάλεις ό,τι ποιο πρόστυχο ή κακόγουστο έχεις στη ντουλάπα σου. Σε γιορτή πηγαίνεις όχι σε party ανελέητης προβολής και “έκθεσης”.

4. Μην είσαι αντικοινωνικός 

Μην κάθεσαι στη γωνία. Μίλησε με τους άλλους, αντάλλαξε απόψεις και μπες στο κλίμα της “συναλλαγής” και της φιλίας. Έστω και της παροδικής…αυτής των δύο ωρών!

5. Μην πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό!

Φαίνεσαι πεινάλας και μίζερος.

6. Μην χορεύεις λες και είσαι σε nightclub, bar, μπουζούκια παραλιακής και εθνικής οδού!

Θα σε σχολιάζουν, θα σε δείχνουν και θα σε περιγελούν…το θέλεις;

7. Αν υπάρχουν παιδιά μην πάρεις φόρα και αποκαλύψεις οτι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης 

Θα γίνεις ο δολοφόνος της βραδιάς. Αθωότητα, παιδικές ψυχές και η ατμόσφαιρα χαράς και ευεξίας θα πέσουν στο κενό!