Τα ΕΛΤΑ περιμένουν τα γράμματά σας για τον Άγιο Βασίλη και έχουν και site!

Τα ΕΛΤΑ είναι έτοιμα να υποδεχτούν τα γράμματα για τον Άγιο Βασίλη και τα κόκκινα γραμματοκιβώτια έχουν ξεκινήσει να γεμίζουν. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην φτιαχτεί και ειδικό site για αυτόν τον σκοπό.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προτρέπουν όλους «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» για 31η συνεχόμενη χρονιά, βάζοντας παραπάνω κόκκινα γραμματοκιβώτια που περιμένουν να γεμίσουν με τα γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη.

«Αλλά ακόμα και αν αγαπημένος Άγιος δεν καταφέρει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας, υπάρχει τρόπος να λάβετε, εκ μέρους των ΕΛΤΑ, μία μικρή έκπληξη: Ένα αισιόδοξο μήνυμα σε μία όμορφη απαντητική κάρτα και κάποιο φιλοτελικό αντικείμενο για τη συλλογή σας», γράφουν σε ανακοίνωσή τους.

Φυσικά τα γράμματα πρέπει να είναι σωστά γραμμένα με τον παραλήπτη και τον αποστολέα να έχει ξεκάθαρα στοιχεία και διευθύνσεις στον φάκελο.

Το site αλλά και η πρωτοβουλία αυτή των ΕΛΤΑ έχει γίνει πηγή έμπνευσης και για τους δασκάλους που αρπάζουν την ευκαιρία και με αφορμή το εορταστικό κλίμα, μαθαίνουν τα παιδιά πως να στέλνουν γράμμα καθώς και να εξασκηθούν στον γραπτό λόγο.

Αυτή η δράση διοργανώνεται δωρεάν από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, με τη φροντίδα όλων των ανθρώπων τους που στηρίζουν διαχρονικά αυτό το σημαντικό έργο προσφοράς στην κοινωνία.