Τα δώρα hair styling που θα λατρέψει

δώρα hair styling

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει τέλεια μαλλιά; Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότερες δεν έχουμε προσωπικό hair stylist, ούτε τη δυνατότητα να επισκεπτόμαστε συχνά το κομμωτήριο. Και τότε είναι που έχουμε ανάγκη τον προσωπικό μας Άγιο Βασίλη που θα καταλάβει τις ανάγκες μας και να μας κάνει τα ανάλογα δώρα.

Αν θέλετε να αναλάβετε εσείς το ρόλο αυτού του Άγιου Βασίλη, ή να γίνετε ο Άγιος Βασίλης του εαυτού σας, ιδού μερικά χρήσιμα tips για χτενίσματα με όγκο ή για απόλυτα λεία μαλλιά και οι συσκευές hair styling της Philips που θα κάνετε δώρο:

Tips για τέλειο όγκο στα μαλλιά

δώρα hair styling
Kim Kardashian

Ένα πολύ καλό τρικ για ένα πετυχημένο στέγνωμα είναι να στραγγίξετε πρώτα τις τούφες με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε αφαιρέσει την περίσσια υγρασία από την τρίχα προτού πιάσετε το σεσουάρ. Όταν ξεκινήσετε το στέγνωμα με το σεσουάρ, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη μεσαία ένταση και για όγκο στο χτένισμα, γυρίστε τα μαλλιά σας ανάποδα και στεγνώστε με φορά από τη βάση προς τις άκρες.

Η τέλεια τεχνική: Με μια κυλινδρική βούρτσα ξεκινήστε να χτενίζετε το πίσω μέρος των μαλλιών τοποθετώντας το στόμιο του σεσουάρ με καθοδική φόρα προς την τούφα. Χτενίστε το μπροστινό μέρος δημιουργώντας μια Μοϊκανική χαίτη που θα χτενίσετε μπρος και πίσω. Θα ξέρετε πως έχετε πετύχει το σωστό αποτέλεσμα όταν η βούρτσα γλιστράει μέσα από τις τούφες. Όταν σκαλώνει σε κάποιο σημείο τότε σημαίνει πως χρειάζεται και άλλο στέγνωμα.

Μην ξεχάσετε να χαρίσετε σταθερότητα και διάρκεια στο χτένισμα, γυρίζοντας το σεσουάρ στον κρύο αέρα στο τελείωμα του φορμαρίσματος.

Το δώρο: Philips ThermoProtect Ionic Σεσουάρ

Διαθέτει λειτουργία ThermoProtect για γρήγορο στέγνωμα σε σταθερή ήπια θερμοκρασία, καθώς και τις λειτουργίες Ionic Care και TurboBoost. Το συγκεκριμένο σεσουάρ μεγιστοποιεί τον όγκο και ενισχύει τις μπούκλες ενώ κάνει απαλό μασάζ στο κεφάλι. Η ρύθμιση θερμοκρασίας ThermoProtect προστατεύει την τρίχα από τη φθορά της θερμότητας ενώ το σύστημα ιονισμού που διαθέτει διατηρεί τα μαλλιά λαμπερά δίχως να τα φριζάρει.

δώρα hair styling
Philips ThermoProtect Ionic Σεσουάρ

Για ίσια και λεία μαλλιά, μπορείτε να εφαρμόσετε το ίδιο τρικ στεγνώματος με το απορροφητικό χαρτί και να φροντίσετε να περάσετε με έλαιο τα μαλλιά σας πριν χρησιμοποιήσετε το ισιωτικό αλλά και στο φινίρισμα τους για ακόμα πιο λείο αποτέλεσμα.

δώρα hair styling
Mila Kunis

Γενικά, η επιτυχία ενός χτενίσματος με ίσια και πειθαρχημένα μαλλιά έγκειται στο ισιωτικό που θα χρησιμοποιήσετε το οποίο όχι μόνο θα εξασφαλίσει άψογο αποτέλεσμα αλλά παράλληλα δεν θα προκαλεί φθορά στην τρίχα.

Γι’αυτό το δώρο που σας προτείνουμε είναι το Philips Ισιωτικό ProCare με πλάκες με κερατίνη. To συγκεκριμένο ισιωτικό χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του με κερατίνη, αναδεικνύει και προστατεύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών, ενώ τα φορμάρει. Το ισιωτικό διαθέτει επαγγελματική, υψηλή θερμοκρασία 230°C για τέλεια αποτελέσματα κομμωτηρίου, ενώ παράλληλα οι πλάκες διαθέτουν προστατευτική κεραμική επίστρωση με κερατίνη. Με το ProCare μειώνετε σημαντικά το χρόνο του ισιώματος αφού η συσκευή ζεσταίνεται μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

δώρα hair styling
Philips Ισιωτικό ProCare με πλάκες με κερατίνη