Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα όπου θα πάρεις για το παιδί σου

Λατρεύεις τη νέα σειρά ρούχων της Prėnatal αλλά δεν ξέρεις που μπορείς να τα αποκτήσεις; Η εταιρεία Prėnatal όπου είναι πάντα δίπλα στις μητέρες άνοιξε δύο καινούρια καταστήματα για να σε εξυπηρετήσει. Το πρώτο βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE στο Μαρούσι ενώ στο δεύτερο στο κέντρο της Χαλκίδας.

Avenue

Στις κολεξιόν ρουχισμού βρίσκουμε τα πιο trendy και μοντέρνα είδη ρούχων και αξεσουάρ, πάντα με τα κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά και την απαραίτητη εξειδίκευση που ταιριάζει στις μέλλουσες μαμάδες, στα νεογέννητα αλλά και στα μεγαλύτερα παιδιά έως την ηλικία των 8 ετών.
Στο χώρο της βρεφανάπτυξης, δίπλα στα προϊόντα της Prénatal υπάρχουν οι καλύτερες μάρκες της αγοράς όπως, Chicco, Inglesina, Peg-Perego, Bebé Comfort, Graco, Fisher Price, σε τεράστια ποικιλία που ξεπερνάει τα 400 μοντέλα.

Chalkida 1

Φυσικά δεν λείπουν οι αποκλειστικές υπηρεσίες για τους κατόχους της κάρτας Prénatal, που μπορείς να αποκτήσεις εντελώς δωρεάν σε όλα τα καταστήματα. Ένας κόσμος προνομίων για τη μαμά του σήμερα και του αύριο, για να τη συνοδεύσουμε στη μοναδική εμπειρία της μητρότητας.
Επιπλέον μη ξεχνάς πως στα καταστήματα Prėnatal θα βρεις μοναδικές ιδέες δώρου και ακαταμάχητες προσφορές έως τις 31/12/2015!

Τα δύο καινούργια καταστήματα Prénatal άνοιξαν πρόσφατα, για να καλύψουν ακόμα πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των μαμάδων και των παιδιών τους, προσφέροντας ευρεία γκάμα προϊόντων και μοναδικές υπηρεσίες.
Το πρώτο άνοιξε στο εμπορικό κέντρο AVENUE, στο Μαρούσι, και το δεύτερο στο κέντρο της Χαλκίδας, Κριεζώτου 13, σε έναν χώρο 3 επιπέδων, όπου μεταφέρθηκε από το παλιό κατάστημα της Γ. Παπανδρέου για να βρίσκεται στην καρδιά της αγοράς και να εξυπηρετεί ακόμα καλύτερα τους κατοίκους της περιοχής.