Τα Χριστούγεννα της Disney στο Tokyo

Μεταξύ της 8ης Νοεμβρίου και της 25ης Δεκεμβρίου, το Tokyo Disney Resort φοράει τα γιορτινά του και γεμίζει φώτα για τις διακοπές των Χριστουγέννων. H Tokyo Disneyland έχει το σύνθημα “Christmas Fantasy” ενώ το Tokyo DisneySea το “Christmas Wishes”.

2

Και τα δύο πάρκα θα είναι στολισμένα με περίτεχνες διακοσμήσεις, εποχιακά παιχνίδια ψυχαγωγίας και φυσικά θα υπάρξουν εποχιακά είδη ακόμα και στα φαγητά αλλά και στα παιχνίδια.

3

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Tokyo Disneyland με τίτλο “Christmas Fantasy” θα διαθέτουν πάλι τους κλασσικούς χαρακτήρες Mickey και Minnie αλλά και τον Olaf.

4

Η νέα παρέλαση θα ονομάζεται “Disney Christmas Stories” και θα ενταχθεί στη νυχτερινή παρέλαση.

5

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Tokyo DisneySea είναι λίγο πιο μοναδική και επικεντρώνεται περισσότερο στη κλασική βικτοριανή εποχή Ο Μίκυ και η Μίννι εξακολουθούν να είναι οι οικοδεσπότες της γιορτής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρξουν και εκπλήξεις. Το σύνολο του πάρκου θα είναι επίσης διακοσμημένο με το επίκεντρο να είναι ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο The American Waterfront.

6

Φυσικά τα Tokyo Disney Resorts θα έχουν ειδικά στολισμένα χριστουγεννιάτικα δωμάτια.

8

Περίτεχνα Χριστουγεννιάτικα γλυκά, κουβάδες ποπ κορν και άλλες διαφορετικές προτάσεις φαγητού θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους και στα δύο θεματικά πάρκα.

11 12


16