Τα αστεία Χριστούγεννα

Εκτός από αγάπη αυτή η γιορτή έχει και ένα τεράστιο χαμόγελο. Ένα αστείο που κυλάει σαν το νερό και σε γεμίζει με καλή διάθεση και ενέργεια…Να τα κάνεις όλα από την αρχή…Αστεία και διασκεδαστικά!

1porky christmas

Κεφάλι γουρουνιού: Σερβίρεται στο δείπνο. Σκέψου ανήμερα Χριστουγέννων να κάθεσαι σε ένα στρωμένο τραπέζι και να ανυπομονείς να βουτήξεις δάχτυλα και γλώσσα σε γεύσεις ανεκτίμητης αξίας. Η οικοδέσποινα σου φέρνει μία τεράστια πιατέλα που πάνω της υπάρχει ένα γεμιστό κεφάλι γουρουνιού γρανιρισμένο με sauce μουστάρδας. Το κοιτάς σε κοιτά και μετά σιωπή!! Παλιά παράδοση στην Αγγλία.

2magissa

Οι μάγισσες και το πνεύμα του κακού, μικρά καταραμένα δαιμόνια, λένε οτι κλέβουν σκούπες την παραμονή των Χριστουγέννων. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στη Νορβηγία.

3church

Στην Αγγλία υπάρχει νόμος που σε υποχρεώνει να πας στην εκκλησία την ημέρα των Χριστουγέννων. Επίσης επιβάλλεται η νηστεία  αλλά δεν τηρείται –τόσο πολύ- στην εποχή μας. Την ίδια στιγμή απαγορεύεται η χρήση οχημάτων για να φτάσει κάποιος στην εκκλησία.

4.christmas-tree-

Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι βρώσιμα. Κάπως έτσι μπορείς να το πάρεις από το σαλόνι και να το φας για μεσημεριανό προκειμένου να γεμίσεις τον οργανισμό σου με βιταμίνη C και άλλα θρεπτικά συστατικά… Μην τρομάζεις… Είναι απλώς… vegetable!

5. bread

Μία ιστορία μιας συζύγου λέει οτι αν φουρνίσεις την παραμονή των Χριστουγέννων, το ψωμί σου θα μείνει για πάντα φρέσκο. Οι πιο λογικοί βλέπουν τη μούχλα να έρχεται εντός πέντε ημερών.