Τα 5 top πιο άσχημα χτενίσματα για την περίοδο των Χριστουγέννων

Όλες έχουμε περάσει από το στάδιο πως να κάνω τα μαλλιά μου την ημέρα των Χριστουγέννων. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τα 5 πιο άσχημα χτενίσματα για την περίοδο των Χριστουγέννων για να σας αποτρέψουμε, για να μην φύγει ο αγαπημένος σας Χριστουγεννιάτικα από το σοκ.Ωστόσο δεν σταματάμε εδώ, παρακάτω θα βρεις τα πιο όμορφα μαλλιά για να εντυπωσιάσεις εκείνη την ημέρα.

Look 1- Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

ddddd

Η μαγεία των Χριστουγέννων στο κεφάλι σας. Δύο απορίες έχω για το συγκεκριμένο

  1. Πόση λακ έχει χρησιμοποιηθεί για το αποτέλεσμα;
  2. Πόσο μπερδεμένα θα ήταν τα μαλλιά της κοπέλας όταν αποφάσισε να βγάλει τις μπάλες, το αστέρι και την γιρλάντα.

Look 2- Ο Τάρανδος

FFFFF

Η αδυναμία μας στον Ρούντολφ είναι γνωστή. Ναι μεν θεωρώ ότι είναι ένα έξυπνο σινιόν μπορούσε να παραμείνει εξίσου εντυπωσιακό χωρίς τα κέρατα, τα μάτια και την κόκκινη μύτη.

Look 3- Χριστουγεννιάτικο δέντρο ξανά

WEW

Τουλάχιστον είναι πιο μαζεμένο από το πρώτο. Δεν έχει λακ και ούτε θα κουραστεί να τα χτενίσει όταν θελήσει να αφαιρέσει τα στολίδια.

Look 4- Φωτάκια παντού!!

JHJ

Ιδανικό για όσες θέλουν να λάμψουν, κυριολεκτικά, την περίοδο των Χριστουγέννων. Ιδανικά παρακαλώ πολύ όπως αποφεύγεται όταν υπάρχουν γύρω ποτά, είπαμε να λάμψετε όχι να μπουρλωτιάσετε.

Look 5- Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ξανά και ξανά!

sdsds

Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι ιδανικό αν σας κουράζει η διαδικασία «φέρε τα στολίδια από την αποθήκη-στόλισε-ξεστόλισε-πήγαινε τα στολίδια στην αποθήκη». Θα μπορούσατε επίσης να μείνετε στο κέντρο του δωματίου ώστε όλοι να θαυμάσουν το δέντρο και που ξέρετε αν είστε τυχερή θα σας αφήσουν και κανένα δώρο στα πόδια σας!