Τα 5 θετικά του να περιμένεις μωρό τα Χριστούγεννα

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως το να περιμένεις μωρό τα Χριστούγεννα δεν είναι τόσο ωραίο γιατί πάντα τα γενέθλια θα είναι κοντά στα Χριστούγεννα και δεν θα μπορούν να κάνουν ένα πραγματικό πάρτυ γενεθλίων. Κι όμως υπάρχουν πολλά θετικά που δεν περίμενες ότι μπορούν να συμβούν.

1. Η γέννηση κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων είναι πιο εορταστική. Οι νοσοκόμες, ο γιατρός ακόμα και η μαία θα είναι στο πνεύμα των διακοπών. Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεσαι.

2. Το άλλο σου μισό θα είναι ήδη στο σπίτι! Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας αλλά και τον ερχομό του μωρού.

3. Δεν χρειάζεται να μαγειρέψεις εσύ. Ευτυχώς υπάρχουν οι οικογένειες σας για αυτό. Χριστουγεννιάτικα δείπνα ή ένα υπέροχο πρωινό σε περιμένει όποτε το ζητήσεις.

4. Η οικογένεια είναι όλη μαζεμένη. Σίγουρα η περίοδος αυτή είναι η πιο οικογενειακή στιγμή όλου του χρόνου. Όλη η οικογένεια είναι εκεί και μάλιστα ένα μωρό προσθέτει περισσότερη χαρά για να γιορτάσετε όλοι μαζί.

5. Μπορεί να μη σας ενδιαφέρουν τα δώρα αλλά πραγματικά δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από τη γέννηση ενός παιδιού στη διάρκεια των Χριστουγέννων.