Τα 5 πιο όμορφα χτενίσματα την ημέρα των Χριστουγέννων

Πολλά περιοδικά έχουν ξεφυλλιστεί και πολλές μπαταρίες σε tablet και κινητά έχουν θυσιαστεί στον βωμό του πιο όμορφου χτενίσματος για την ημέρα των Χριστουγέννων. Αν δεν θέλετε να πάτε κομμωτήριο εμείς σας προτείνουμε τα 5 καλύτερα χτενίσματα ώστε να εντυπωσιάσετε χωρίς κόστος.

Look 1-Οι αέρινες μπούκλες

ggg

Όπως και να το δεις είναι look το οποίο τον τελευταίο καιρό έχει την τιμητική του!. Πρόσεχε μόνο να μην υπερβάλλεις και φανεί ότι πας σε γάμο!Χρόνος 20’ περίπου θα χρειαστείς μια πρέσα για το συγκεκριμένο look ώστε να αποκτήσεις καλοσχηματισμένες μπούκλες. Όταν τελειώσεις μπορείς να βάλεις λίγη λακ ώστε να μη χάσουν το σχήμα τους.

Look 2-Ίσια μαλλιά

kkk

Κλασσικό και ασφαλές το look αυτό δύσκολα μια γυναίκα να μην έχει προσπαθήσει να ισιώσει έστω και μια φορά στη ζωή της τα μαλλιά της.Κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις, είπαμε κλασσικό. Χρόνος 35’  εκτός και αν έχεις ίσια μαλλιά. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείς μόνο 5′!

Look 3- Ο κότσος

dsdcc

Look εμπνευσμένο από μπαλαρίνες! Το έχουμε δει σε πάρα πολλές εκδοχές από πασαρέλες μέχρι και καθημερινό ατημέλητο όλα καταλήγουν στο ότι ανοίγει το πρόσωπο σου και τα χαρακτηριστικά σου φαίνονται υπέροχα.. Άσε που βολεύει και στο πάρτυ για να μην ιδρώσεις και χαλάσουν.Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις έναν φιόγκο στο κάτω μέρος του κότσου.Χρόνος: 15’

Look 4-Κοτσίδες

jjjj

Κοτσίδες με οποιαδήποτε μορφή. Γαλλική, απλή ή ψαροκόκαλο… Ό,τι και αν κάνεις το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό και φαίνεσαι καλοχτενισμένη μέχρι και την επόμενη μέρα.Εναλλακτικά μπορείς να τη συνδυάσεις με κότσο ή με αλογοουρά για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Χρόνος: εξαρτάται από την όρεξη σου. Από 5’ μέχρι 20’

Look 5- WAND

 

hhh

Η νέα τάση που έχει επικρατήσει από τον προηγούμενο χειμώνα ήρθε για να μείνει. Εδώ αν δεν έχεις την ειδική συσκευή για να καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα τότε θα χρειαστείς τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Όπως και να έχει όμως το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει.Χρόνος: 60’ το λιγότερο. Εάν πάλι θέλεις να αγοράσεις το ραβδάκι που κάνει θαύματα μπορείς να το προμηθευτείς από εδώ.