Σύνταγμα: Σήμερα “ανάβουν τα λαμπάκια” στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας!

Σήμερα, στις 6 το απόγευμα, στο Σύνταγμα θα φωταγωγηθεί το εντυπωσιακό δέντρο ύψους 17 μέτρων, το οποίο συμβολίζει την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εορτών στην Αθήνα. Το εντυπωσιακό έλατο, που έχει έρθει από το Καρπενήσι, θα φωταγωγηθεί σήμερα, προσφέροντας χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα.

Το δέντρο έχει διακοσμηθεί με 24.000 φωτάκια LED, ενώ ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, θα το φωταγωγήσει, εκφράζοντας την ευχή να λάμψει η Αθήνα αυτά τα Χριστούγεννα. Η πλατεία Συντάγματος θα μετατραπεί σε μουσική σκηνή, υποδεχόμενη τους ταλαντούχους τραγουδιστές Δώρο Δημοσθένους και Πέννυ Μπαλτατζή, σε σύνδεση με την Athens Big Band, που θα παρουσιάσουν διάφορες χριστουγεννιάτικες διασκευές.

Οι διοργανωτές καλούν τους κατοίκους να παραβρεθούν στο Σύνταγμα, όπου το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, θα παρουσιάσει το «Στούντιο 4» σε μια εορταστική βραδιά με μουσική, φώτα και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους, προσφέροντας παράλληλα ελληνική νοηματική γλώσσα για τους ενδιαφερόμενους.