Στο Sports Factory βρήκαμε τα καλύτερα αθλητικά δώρα

Με τη νέα χρονιά παίρνουμε αποφάσεις σημαντικές, να χάσουμε κιλά, να ξεκινήσουμε γυμναστήριο και φυσικά να ξεκινήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Για να το κάνεις όμως αυτό χρειάζεσαι και ένα κίνητρο για αυτό θα πας και για shopping therapy! Που; Μα φυσικά στο SPORTSFACTORY, το No1 αθλητικό Outlet που άνοιξε  στην οδό Πειραιώς 74 και θα βρεις 60+ αποκλειστικά επώνυμα Brands όπως Nike, adidas, Reebok, Converse, Timberland, Jordan, Τhe North Face, Puma, Asics για casual και Sport εμφανίσεις και 12.000+ κωδικούς προϊόντων από δημοφιλείς συλλογές για άνδρα, γυναίκα και παιδί.

Το SPORTSFACTORY, προσφέρει μια σύγχρονη αγοραστική εμπειρία, που συνδυάζει ασύγκριτες τιμές, μοναδική ποικιλία προϊόντων, εύκολο parking και τη γνώση του εξειδικευμένου προσωπικού. Ο σχεδιασμός του 2ου καταστήματος SPORTSFACTORY, έχει στο επίκεντρο την ευκολία περιήγησης σε ξεκάθαρους διακριτούς χώρους, ανά φύλο και αθλητική δραστηριότητα. Οι λάτρεις των Brands θα βρουν επιλογές για Sports casual & lifestyle παπούτσια και ρούχα αλλά και μεγάλη ποικιλία στις κατηγορίες Running, Basket, Τraining, Outdoor αποκτώντας ένα νέο σημείο αναφοράς για τις αγορές τους, στην οδό Πειραιώς 74.

Το SPORTSFACTORY ανήκει στο portfolio της εταιρείας ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΟΡ ΑΕ, μια συνεχώς αναπτυσσόμενη Ελληνική – Οικογενειακή – εταιρία που δραστηριοποιείται στην πώληση επώνυμων αθλητικών ειδών από το 1981.

Για να γνωρίσετε το SPORTS FACTORY και να προλάβετέ τιμές BAZAAR έως -74% ελάτε από τις 21 Δεκεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα για ΟΛΑ τα Χριστουγεννιάτικα σας δώρα, για μικρούς και μεγάλους φίλους και ΟΛΕΣ τις αθλητικές αγορές!