Στείλτε τις Χριστουγεννιάτικες ευχές σας με δώρα και style

Όταν η χρονιά ξεκινάει, όλοι μιλούν για οργάνωση και τάξη η οποία ξεκινάει κατά κύριο λόγο από το γραφείο. Έτσι, αν έχεις ακούσει φίλους αλλά και συνεργάτες στο γραφείο να λένε πως αυτή τη χρονιά θα πρέπει να οργανωθούν τότε μπορείς να κάνεις μια έξυπνη κίνηση αγοράζοντας τους ένα καταπληκτικό ημερολόγιο από τα καταστήματα Public. Εκτός από το ότι θα το εκτιμήσουν σίγουρα μέσα μπορείς να γράψεις μια ευχή για εκείνους ώστε η χρονιά τους να είναι πάντα δημιουργική και αυτές οι 366 μέρες που θα έρθουν να περάσουν όσο πιο όμορφα γίνεται.

Ημερολόγιο 2016 – Κυρ: Τους δανειστές πολλοί εμίσησαν. Τα δανεικά ουδείς.- ΔΙΟΠΤΡΑ

Τους δανειστές πολύ εμίσησαν τα δανεικά κανείς €16,60

 

Ο Κυρ επιστρέφει με το νέο του ημερολόγιο για το 2016 μετά από ένα καυτό καλοκαίρι πολιτικών εξελίξεων. Ανακαλύψτε τα ξεκαρδιστικά σκίτσα του διάσημου γελοιογράφου στις σελίδες του ημερολογίου!

Ημερολόγιο 2016. 366 ημέρες γυναίκα- ΩΚΕΑΝΟΣ- με 3 διαφορετικά εξώφυλλα

366 ημέρες γυναίκα €12,60

Ένας καθημερινός γυναικείος διαλογισμός για μια πιο ήρεμη και ικανοποιητική ζωή.

-Pωτώ έναν φίλο να μου πει σε ποια σημεία κατά τη γνώμη του θα ήταν καλό να αλλάξω. Tον ακούω και αποφεύγω να καταφύγω στην ειρωνεία, στο γέλιο, στον θυμό ή σε διάφορες δικαιολογίες.
-Eξασκώ το σώμα μου. Aποφεύγω τα ασανσέρ, τα αυτοκίνητα και όσο μπορώ περισσότερο τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Περπατώ, τρέχω, ξυπνώ τους μύες μου και τους δοκιμάζω
-Aισθάνομαι τη ζωή να πάλλεται μέσα μου κι εκφράζω τη βαθιά μου Ευγνωμοσύνη που είμαι ζωντανή.

-Eυχαριστώ τη ζωή για όσα μου έχει δώσει μέχρι τώρα.

 

Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία -Άραξε τη μέρα -Ημερολόγιο 2016- ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ

Ο τοίχος είχε τη δική του υστερία €8,48

 

Το ημερολόγιό αυτό είναι ένας φόρος τιμής στον ανώνυμο, καμένο, απελπισμένο γραφιά του τουίτερ, αλλά και μία έντυπη διέξοδος από την ηλεκτρονική δικτατορία του ρούτερ. Την ώρα που η εθνική μας αυτοεκτίμηση φυλλορροεί, που έχουμε χάσει ακόμα και αυτό το νόημα της αυτοϊκανοποίησης, εμείς είμαστε εδώ για να κρατήσουμε στιβαρά το χέρι που ανάβει αναπτήρα στις συναυλίες. Με ευαισθησία, με αυταπάρνηση, με υπερηφάνεια, χωρίς κρεμμύδι, ευχαριστώ.

 

Από την άλλη πλευρά η οργάνωση στη δουλειά δεν είναι υπόθεση μόνο ενός αλλά μιας ολόκληρης ομάδας ανθρώπων. Έτσι λοιπόν κάντε το με στυλ χαρίζοντας σε ολόκληρη την ομάδα σας μοναδικά ημερολόγια πάνω στα οποία θα καταχωρούνται τα deadlines και τα projects. Και αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο τότε σίγουρα οι εικόνες στα ημερολόγια Legami θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Φυσικά εκτός από το γραφείο μπορείτε να το αγοράσετε και για το σπίτι σας, άλλωστε σίγουρα θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε μόνο ένα.

 

Και κάρτα; Δεν θα βάλουμε κάρτα στο δώρο;

Φυσικά και θα βάλουμε γιατί δώρα χωρίς κάρτα δεν είναι δώρα. Άλλωστε με τι θα στολίσουν το κάτω μέρος του δέντρου τους οι φίλοι σου; Μα φυσικά με ευχές από καρδιάς φυσικά δια χειρός Public. Έτσι λοιπόν εσύ αγόρασε την κάρτα σύμφωνα με το στυλ του καθενός και στη συνέχεια μπορείς να τη τοποθετήσεις μέσα στο δώρο. Μην υποτιμάς καθόλου τη δύναμη της κάρτας καθώς δείχνει την αγάπη και όσα δεν μπορείς να πεις. Επιπλέον είναι αρκετά συγκινητικό όταν στην εποχή της τεχνολογίας υπάρχουν άνθρωποι όπου στέλνουν ακόμα κάρτες, είναι πλέον ιδιαίτερο.

Stampa Stampa Stampa

 

Και επειδή βρήκαμε δώρο, βρήκαμε κάρτα θέλουμε και μια υπέροχη τσάντα Χριστουγεννιάτικη για να κλείσουμε μέσα όλη την αγάπη για τους καλούς μας φίλους ακόμα και αυτό μπορείς να το βρεις στα Public. Διάλεξε ανάμεσα στα μοναδικά σχέδια που θα βρεις στα συγκεκριμένα καταστήματα ώστε ο Άγιος Βασίλης να χαρίσει και φέτος τα πιο όμορφα δώρα. Γιατί ναι, εκτός από το δώρο και το περιτύλιγμα κάνει τη διαφορά.

bag 1 bag 2 bag 19