Στα Lifelikes, η online αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει!

Τα Lifelikes πασπαλίζουν με λάμψη και μαγεία αυτά τα Χριστούγεννα. Είναι το πρώτο ελληνικό brand που δημιούργησε με αγάπη και φαντασία ένα online advent calendar, ένα ηλεκτρονικό δηλαδή ημερολόγιο, που μετρά τις μέρες ανάποδα από την 1η Δεκεμβρίου έως τα Χριστούγεννα για να μοιράσει χαρά και όμορφα δώρα και να δώσει ιδιαίτερο νόημα στην εορταστική περίοδο.


Κάθε μέρα του Δεκεμβρίου αποκαλύπτονται μικρές εκπλήξεις και λαμπερά σετ δώρων, κάθε μέρα και μια καινούρια έκπληξη! Τα διαδικτυακά πορτάκια του ημερολογίου ανοίγουν και εμφανίζονται προσεκτικά επιλεγμένα items από όλες τις μοναδικές συλλογές Lifelikes: γούρια, charms, κοσμήματα και δώρα σε πολυτελείς συσκευασίες για άντρες και γυναίκες που εντυπωσιάζουν με το στυλ τους. Πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα και δώρα που συνδυάζουν το σύγχρονο με το παραδοσιακό στοιχείο και προσφέρουν μοναδικές λύσεις για αυτές τις γιορτές.

Η πιο cute online εκδοχή του αγαπημένου advent calendar είναι εδώ για να κάνει την προσμονή πιο γλυκιά και να προσφέρει πολυτελή gift boxes, εορταστική μαγεία και λάμψη.

*****

facebook: https://www.facebook.com/mylifelikes.gr/

instagram: https://www.instagram.com/lifelikes_official/

Συλλογή online : www.mylifelikes.gr