Ρίξε την ιδέα στο γραφείο για το καλύτερο Secret Santa!

Οι μέρες των γιορτών πλησιάζουν και ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζεται να φέρει τα καλύτερα δώρα για όλους! Όλοι μας μπορούμε να γίνουμε ο Secret Santa κάποιου! Φέτος ρίξε την ιδέα στο γραφείο να παίξετε Secret Santa με τους συναδέλφους σας και να βάλετε όλοι μαζί ένα ακόμα λιθαράκι στο να δημιουργήσετε όμορφες σχέσεις στην δουλειά.

Τί είναι το Secret Santa;

Το Secret Santa είναι μια χριστουγεννιάτικη παράδοση. Μέλη μιας ομάδας φίλων, οικογένειας ή συναδέλφων γράφουν τυχαία ονόματα από την ομάδα για να γίνουν ο Secret Santa κάποιου. Τα χαρτάκια με τα ονόματα όλων τα βάζουμε σε μια γυάλα και ο καθένας τραβάει τυχαία ένα όνομα στου οποίου θα γίνει ο μυστικός του Άγιος Βασίλης. Μετά από μέρες που θα έχουν όλοι πάρει τα δώρα για τους υπόλοιπους ορίζουν την ημέρα που θα γίνει η ανταλλαγή! Αφού όλοι ανοίξουν τα δώρα τους, μετά πρέπει να μαντέψουν ποιο μέλος της ομάδας ήταν ο Secret Santa τους. Είναι ένα κλασικό γιορτινό παιχνίδι, όπου τόσο η εικασία όσο και η λήψη του δώρου είναι μέρος της διασκέδασης!

Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε ιδέες για τα δώρα, από το κορυφαίο online fashion store answear.gr με πάνω από 500 επώνυμα fashion brands, που θα μπορούσες να κάνεις ανάλογα με το όνομα που θα τραβήξεις από την γυάλα!

Ποτήρια ποτού Nachtmann 

Σετ ποτηριών για ουίσκι πολύ μοντέρνα και είναι η ευκαιρία τώρα στην Black Friday περίοδο να τα προλάβεις στην πιο συμφέρουσα τιμή!

Διακοσμητικές γλάστρες Bloomingville

Πολύ όμορφες γλάστρες για να κοσμούν υπέροχα το σαλόνι και ταιριάζουν σε όλα τα χρώματα και στιλ σπιτιών. Μπορείς άφοβα να τα κάνεις δώρο είτε σε άντρα είτε σε γυναίκα και να είσαι σίγουρη ότι θα τους αρέσει πολύ!

Χριστουγεννιάτικα κηροπήγια Bloomingville 

Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο είναι πάντα μια πολύ ωραία ιδέα γιατί είναι χαρούμενο και cozy! Ταιριάζει παντού και αμέσως σε βάζει στο γιορτινό mood!

Μάλλινα προστατευτικά αυτιού Emu Australia

Τί πιο ζεστό, χειμωνιάτικο και πρακτικό δώρο από αυτό; Σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα το χρησιμοποιήσουν σε κάθε εξόρμηση στο βουνο και τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα έχοντας στιλ!

Μοδάτο σκούφο Guess

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην χαρεί όποια είναι η τυχερή και λάβει ένα σκουφάκι για τις χειμωνιάτικες γιορτινές βόλτες! Τώρα είναι η στιγμή να πάρεις ένα ποιοτικό και χρήσιμο δώρο στην πιο συμφέρουσα τιμή!

Ό,τι και να διαλέξεις, μοίρασε αγάπη, νοιάξιμο και βρες ευκαιρίες να περνάς όμορφα με τους στναδέλφους σου! Στο κάτω κάτω περνάς πολλές ώρες μαζί τους και σίγουρα μόνο θετικά αποτελέσματα μπορουν να φέρουν οι όμορφες σχέσεις που χτίζονται με αυτά τα μικρά παιχνίδια!