ΡΙΦΙΦΙ – Φαγητό και θέατρο στα Εξάρχεια

Σε μια πολυσύχναστη γειτονιά στη καρδιά των Εξαρχείων βρίσκεται το Ριφιφί, ένα ξεχωριστό εστιατόριο  με ελληνικές γεύσεις προβάλλοντας έναν καινοτόμο τρόπο στην ιδέα που είχαμε για τη γαστρονομία. Ο chef Στέλιος Αποστόλου στοχεύοντας σε πρωτότυπες αλλά και γαστριμαργικές δημιουργίες απογειώνει τα πιάτα του μαγειρεύοντας σε κενό αέρος, μια διαδικασία που απαιτεί πολύωρο ψήσιμο προκειμένου να διατηρήσουν όλη τη γεύση και τον όγκο τους. Στοχεύοντας στις χαμηλές τιμές αλλά και σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο με αρκετά ρετρό στοιχεία γίνεται ένα από τα top σημεία συνάντησης όλων των ηλικιών. Η ζωγράφος Άννα Νούρη έχει επιμεληθεί τους τοίχους του εστιατορίου ενώ παράλληλα φιλοξενούνται καλλιτεχνικές εκθέσεις και happenings.

meat_1 pasta_1

Και για εσάς που έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες το Ριφιφί δεν θα σας αφήσει έτσι, Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 10 το βράδυ σερβίρεται ένας κόκορας στο διπλανό τραπέζι από εσάς ο οποίος δεν τρώγεται με τίποτα. Ο “Κόκορας” είναι μια απολαυστική κωμωδία που λαμβάνει χώρα δίπλα σας ενώ εσείς απολαμβάνετε το φαγητό σας. Εσείς άραγε όταν τρώτε κρυφακούτε τους διπλανούς σας;

Rififi_1 Rififi_2

Πέρα από τα μοναδικά πιάτα ημέρας για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε από το προσωπικό εμείς σας προτείνουμε να “κλείσετε το μάτι” στις ραβιόλες γεμισμένες με μοσχαρίσιο κιμά και λιαστή ντομάτα για τους λάτρεις των ζυμαρικών αλλά και αρνάκι με σταμναγκάθι σε λεμονάτη σάλτσα για τους πιο παραδοσιακούς.

 

Εσείς; Πού θα φάτε σήμερα;

ΡΙΦΙΦΙ

Εμμανουήλ Μπενάκη 69Α και Βαλτετσίου

Εξάρχεια

210 3300237